- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
Aynen aynenCimerde çalışanlar ne gülüyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aynenCimerde çalışanlar ne gülüyordur
Doğduğun günün sabah ezan saatini bulacaksın ozaman annem de bana 11 buçukta doğdun diyor ama ne kadar doğru bilmemBen bu yükselenimi nasıl öğreneceğim ?
Anneme soruyorum kaçta doğdum diyorum “Sabah karşı.” diyor , babama soruyorum “ Ezan okunmamıştı .” diyor .
Dedikodu kotası doldu artık ayy içim şiştiAyyy n’oluyo noluyooo millet birbirine girmiş
Ay evet yaaa Ben ki dedikodudan soğudumDedikodu kotası doldu artık ayy içim şişti
Artık nerede ne var bilmiyorum da 3.dünya savaşı çıktıBugun bizim ailede dedikodu falan dönmüş demek ki gökyüzünde biseyler var ortalık kaos dolu
Limitleri aştım agsggxgxgdh
Ayy bizde de öyle biliyomusunArtık nerede ne var bilmiyorum da 3.dünya savaşı çıktı
AnlatsanaaaaAyy bizde de öyle biliyomusun
Ailenin yüz karası dayım sulaleyi birbirine katmış agxgxvxhchhcAnlatsanaaaa
Nasıl yaw. Hani yengeden falan beklerim bu performansı da dayıyı duyunca dumur oldumAilenin yüz karası dayım sulaleyi birbirine katmış agxgxvxhchhc
Ayy benim dayım çok fena agdggxgdNasıl yaw. Hani yengeden falan beklerim bu performansı da dayıyı duyunca dumur oldum
İdeal erkek ya Karısını işe bulaştırmadan tüm sülaleyi karıştırıyorAyy benim dayım çok fena agdggxgd
Zaten karısından korkusuna yengenin yapacağı herşeyi o yapiyo
Beni zor günler bekliyorİdeal erkek ya Karısını işe bulaştırmadan tüm sülaleyi karıştırıyor
Dayın neyi itiraf edecek Cemoş, konunun seninle ne ilgisi var aksjjdndndBeni zor günler bekliyor
Ortalığı temizlemem 1 ayı bulur agxhxhxhh
Erkek dedikodusu çok pis ya biz kadınlar daha kaliteli kavga ediyoruz
Şu masterchefi izliyor musun orada ki Tahsin,Sergen,Dilara,eda,ayaz karışımı bı dayım varDayın neyi itiraf edecek Cemoş, konunun seninle ne ilgisi var aksjjdndnd
Derdi ne peki ya aklskdŞu masterchefi izliyor musun orada ki Tahsin,Sergen,Dilara,eda,ayaz karışımı bı dayım var
Para para para ve karısının rahatıDerdi ne peki ya aklskd
Benimki de soru işte başka ne olabilirPara para para ve karısının rahatı