Geyik ve dedikodu aşerenler come in💋

İsviçre’de Kamp tarzı bir şey yapacaklarmış.
Türkiye'de olmadığından o kadar emindim ki zaten soruyu sorunca Çok güzel canım bence harika bir deneyim olur evladın için.
Bizimle aynı ilde hiç kimse yok maalesef o yüzden bize hayal Çok harika olur bence eşinle senin için başbaşa romantik bir gün ve kapanış

Ay evet çok heyecanlandım. Uzun zamandır baş başa bir şey yapamıyorduk

Eskiden bizim yatak ses yapiyodu kız da 10 yaşlarında falan.
Ama bişey yapmasak dönsek de ses yapıyo.
Bı gün annem bizde yaa anneanne ben hiç uyuyamıyorum aşağıdan takdir tıkır ses geliyo dedi
Ayy çok fena Kadın ne diyeceğini şaşırmıştır. Bizde ebeveyn banyosu var ama o da sonrası için bir kurtulus değil mesela. Evde birisi varken kalkıp gecenin bir yarısı duşa girdiğimde illa ki o suyun sesi gidiyordur Çocuklar şimdi anlamiyorsada ileride kesin anlayacak. Misafirler için yapacak bişey yok

Benim eşim anlatırdı. Çocukken banyo, yattığı odanın yanındaymış. Gece bir ses gelirdi diyor fooşşşş diye sonra arkasından bir daha foşşşş o zaman anlardım ki annemle babam

Yaa aşağıdaki komşunun banyo sesini bile duyuyoruz biz o yüzden banyo da sıkıntı yok herkes her dakika giriyor da kız uzun seneler aşağıdan ses geliyo zannetti

Biz eski evde üst komşumuzun tüm seslerini duyardık Yani normal kendi çapında sesler elbette olur ama neredeyse çıkıp abla bu kadar acı veriyorsa devam etmeyin bence demelik
Ben şimdi duyuyorum üst alttakini. Bir de 10 dan sonra ses yasak burda. Ama öyle böyle değil dediğin gibi yapamıyorsanız yapmayın kardeşim diyesim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…