Yok ben geziyorum ya, ablan fazla evcil. Haziran mi temmuz mu ablan? Dun sanki zuzush diyordu ay ay bile farkediyor diyeAy benim ablam yengeç evden hiç çıkmayabilir aylarca
Uykum var simdi tam anlatamayacagim ama ayni sey, yarin anlatirimYine de ikisinin farklı şeyler olduğunu düşünüyorum asldlflfl
Haziran ama yükselen de yengeç ay burcu da yengeç daha merkürü falan da yengeç heralde. Halimiz harap yaniYok ben geziyorum ya, ablan fazla evcil. Haziran mi temmuz mu ablan? Dun sanki zuzush diyordu ay ay bile farkediyor diye
Cikmasin o zaten. Evren bu ponciklige hazir olmayabilirHaziran ama yükselen de yengeç ay burcu da yengeç daha merkürü falan da yengeç heralde. Halimiz harap yani
Bazen çok mu ponçik yoksa aşırı anasının gözü mü anlayamıyorum. Bence yengeçlerin genel olarak öyle bi etkisi varCikmasin o zaten. Evren bu ponciklige hazir olmayabilir
Bazi konularda asiri safiz ama salaklik seviyesinde. Bazi konularda mini mini cakallarizBazen çok mu ponçik yoksa aşırı anasının gözü mü anlayamıyorum. Bence yengeçlerin genel olarak öyle bi etkisi var
Evet o çakallık kesin var ya. Yani aşırı saf halinizin arkasına saklıyorsunuz ama oğlaklar yemez admflglglBazi konularda asiri safiz ama salaklik seviyesinde. Bazi konularda mini mini cakallariz
Hayir oyle diil iste bunu saklamiyoruz kimseden. Bi anda cingoz mode on oluyorEvet o çakallık kesin var ya. Yani aşırı saf halinizin arkasına saklıyorsunuz ama oğlaklar yemez admflglgl
Bazı durumlarda tamamen işine geldiği gibi davranıyor mesela o duyarlı hassas insan gidiyor bu eşimde de varHayir oyle diil iste bunu saklamiyoruz kimseden. Bi anda cingoz mode on oluyor
Karistirna simdi sen de o kadar. Genel olarak iyi niyetli miyiz? İyi niyetliyiz. Tmm bitti iste bakBazı durumlarda tamamen işine geldiği gibi davranıyor mesela o duyarlı hassas insan gidiyor bu eşimde de var
Bak zeka olarak eyvallah tanıdığım yengeçler hep zekiydi ki ailede çok yengeç var. Maşallah zeki oluyorlar benceHayir oyle diil iste bunu saklamiyoruz kimseden. Bi anda cingoz mode on oluyor
Bak bak işte gördünüz mü yetişin a dostlarKaristirna simdi sen de o kadar. Genel olarak iyi niyetli miyiz? İyi niyetliyiz. Tmm bitti iste bak
Eyvallah broBak zeka olarak eyvallah tanıdığım yengeçler hep zekiydi ki ailede çok yengeç var. Maşallah zeki oluyorlar bence
Ama bak iyi niyet oranimiz % 60’tan baslar bizimBak bak işte gördünüz mü yetişin a dostlar
AyyyAma bak iyi niyet oranimiz % 60’tan baslar bizim
Ben gizli yengecmiyim ki atmaya kiyamadigim cok şey varOyle yengec mi olur be? Yengec dedigin anilarindan gecmisinden ayrilmamak icin evini cop ev yapmaya bile razidir
Yukselenin ya da ay burcun olabilir mi?Ben gizli yengecmiyim ki atmaya kiyamadigim cok şey var
Ohoooo gunaydin tabi gunaydinGünaydın