Kiskaniyorum tabi, benim neden alengirli nickim yok
sen de yap anamKiskaniyorum tabi, benim neden alengirli nickim yok
No tenkssen de yap anam
Ben de sizi yeniliğe açık bilirdim püüüNo tenks
Nooo, tutucu yengecim ben unuttun muBen de sizi yeniliğe açık bilirdim püüü
Ben kıskanç olduğunu çoktan öğrenmiştim sorsan soylerdimBen de sizi yeniliğe açık bilirdim püüü
Belli belli cınım gısganç tutucu yengeç. Modern ve yenilikçi oğlağa bulaşma askdlflgşNooo, tutucu yengecim ben unuttun mu
Oglak mi yenilikci ansbaksjksBelli belli cınım gısganç tutucu yengeç. Modern ve yenilikçi oğlağa bulaşma askdlflgş
Ben de inanmadım yazarken asmdldlfşOglak mi yenilikci ansbaksjks
Zaten yenilikci olsan yengecle ne isin olurBen de inanmadım yazarken asmdldlfş
O da doğru lan. Ama kocam çok yenilikçidir askdlflflfZaten yenilikci olsan yengecle ne isin olur
Yav he heO da doğru lan. Ama kocam çok yenilikçidir askdlflflf
Valla kız sürekli değişiklik arar nasıl yengeç anlamıyorum bazenYav he he
Oyle yengec mi olur be? Yengec dedigin anilarindan gecmisinden ayrilmamak icin evini cop ev yapmaya bile razidirValla kız sürekli değişiklik arar nasıl yengeç anlamıyorum bazen
Mesela yengeçler evi sever derler ama tatil günleri gezmek isteyen hep kocamdırValla kız sürekli değişiklik arar nasıl yengeç anlamıyorum bazen
O kadar geziyoz be sen de ne yaptinMesela yengeçler evi sever derler ama tatil günleri gezmek isteyen hep kocamdır
Orası öyle canım kendininkini geç kardeşlerinin okul karnelerini bile sallıyoruz evde adlflglgşgşOyle yengec mi olur be? Yengec dedigin anilarindan gecmisinden ayrilmamak icin evini cop ev yapmaya bile razidir
Ay benim ablam yengeç evden hiç çıkmayabilir aylarcaO kadar geziyoz be sen de ne yaptin
Hah iste boyle adam yenilikci gibi gorunse bile olamaz, imkani yok. O sirada o anilarinda boguluyor, yenilik yapacak yer yok bunyedeOrası öyle canım kendininkini geç kardeşlerinin okul karnelerini bile sallıyoruz evde adlflglgşgş
Yine de ikisinin farklı şeyler olduğunu düşünüyorum asldlflflHah iste boyle adam yenilikci gibi gorunse bile olamaz, imkani yok. O sirada o anilarinda boguluyor, yenilik yapacak yer yok bunyede