geyik ordinaryus profesörleri burada

O ic dünyam ve dis dünyam farki. Meslek faktöründen bazen erkek gibi davranıyorum. Benim ki bazen çok kiziyor bana. Kadinsin sen kadınsın bana erkek muhabbeti yapma diyor
Benimde içim erkek ama dış görünüşüm tam bir kadıncık
Kiz yok sevgülüm geldi
ama hala bekarsın ki . Kız yoksa siz gizli gizli evlendiniz mi ???

Benimde içim erkek ama dış görünüşüm tam bir kadıncık

ama hala bekarsın ki . Kız yoksa siz gizli gizli evlendiniz mi ???
Ifsa sevmiyorum

Görüntüye ice girersek ben saglam dengesizim. Iste erkek gibi, disarida kafama göre bazen metalci gibi bazen dekolteli. Ice gelince tamamen yanimdaki insana göre değişir. Tanımadıklarımin yaninda bir hanımefendi, erkek arkadaşlarımla erkek gibi. Hatunlarla karmakarisik

Bu ara herkes bildirimden şikayetçi her gece burdayız canim bakma bildirime
Yaa ben unutuyorum bildirim gelmeyince :) etiketleyin unutmazsaniz
Sukur bi sevgulumle konuşmaya gittim herkes gitmis
ooo iyi iyi konus enisteyle :)

Ben burdayım Benle idare edeceksin artık... Kızlar birbirine özelden foto atıyor herhalde
Ben atmiyorum valla
Biz direk instagramlaştık canım
Hadi yaaa

twitter da yok ben de.bir bura bir de whatsap ım var
Bende instagram facebook var ama ayda yilda bir giriyorum paylasim yapmam twitter yok zaten
Whatsapp mecburen en aktif oldugumuz mesajlasma ağı ona yapacak bisey yok
Kız fıkır fıkır oynuyordu video çekmeye başladım durdu niye bu kız böyle
korkma bebek seni hissediyor seni rahatsiz etmemek icin uyum sagliyordur annesine hem belki yoruldu bebis iceride hep hareket edemez ya :)

O ic dünyam ve dis dünyam farki. Meslek faktöründen bazen erkek gibi davranıyorum. Benim ki bazen çok kiziyor bana. Kadinsin sen kadınsın bana erkek muhabbeti yapma diyor
Benim tanıdığım hayatımda kimse yok diye dertlenen biri var ama o kadar erkeksi ki diyorum az kadin ol küfür eder sert tavırları vardir konusmalari da öyle
Adam olan gelsin ben kadin olurum diyor ama o öyle olmuyor iste
Sen kadin enerjisindeysen karşına ona mukabil erkek geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…