- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.981
İnanma ona maskeli kapalı elbiseli resmini atıyor anca . Saçından başka bişey görünmüyorHadi bea gördü sadeceneler Atacan merak ettim kız
virüs patladı zaten gene.100 binlere gelirse hiçç şaşmammBenimde değmedi.. Corona dan beri korkumdan gidemiyorum
Evet bıyıklarımı gördü çok hoşuna gittiBiyiklarimi
Olmaaaz o daha çok seviyor Kadir inaniri
hadi oradann sütün gibi bacaklarımı gördün yaİnanma ona maskeli kapalı elbiseli resmini atıyor anca . Saçından başka bişey görünmüyor
Aaa o ili tane olan şey bacakmıydıhadi oradann sütün gibi bacaklarımı gördün ya
Eee herkesi saldilar ben idari izin bittigi halde gezmeye korkuyorum işten eve evden isevirüs patladı zaten gene.100 binlere gelirse hiçç şaşmamm
bugün göz hastanesine gittik çift maske üstüne siperlik elde dezenfektan uzaylı gibiydik vallaEee herkesi saldilar ben idari izin bittigi halde gezmeye korkuyorum işten eve evden ise
Sosyallesmeye ihtiyacım var ama vakalar arttikca korkum da artıyor çıkmıyorum bi yere
buradakileri boşver özelime gelllllSiz kendi aranızda fotolaşıyorsunuzben burada ulu orta nasıl resim atayım
Boşver sen bi tek bana atSiz kendi aranızda fotolaşıyorsunuzben burada ulu orta nasıl resim atayım
Çift maske kullanma . Tek maske ve siperlik yeterince korurbugün göz hastanesine gittik çift maske üstüne siperlik elde dezenfektan uzaylı gibiydik valla
Bende hep öyle calistim salgın cikti şirketin yuzde 40 i corona oldu hergun temas ettim hicbirsey bulaşmadi şükürbugün göz hastanesine gittik çift maske üstüne siperlik elde dezenfektan uzaylı gibiydik valla
Ben de öyleyim ise giderken maske ustune siperlik takiyorum elimde dezenfektanla geziyorum dun arkadasin biri cok takiyorsun rahat ol biraz dedi ama normalde zaten devamli fis fis sıkmıyorum arada işte o bile guvende hissettiriyorbugün göz hastanesine gittik çift maske üstüne siperlik elde dezenfektan uzaylı gibiydik valla
Korktum senden bi anburadakileri boşver özelime gelllll
yok doktor kankilerim çift tak dedilerÇift maske kullanma . Tek maske ve siperlik yeterince korur
Cok adil oylama olduoylama yapıyorumm resim atmayan aybush gruptan atılsın mı diye.sonuç:tek oyla atılmasına karar verildi
benden miii?yavv sitede +18 takılmayan belki de tek üyeyimmKorktum senden bi an