- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.941
Teşekkür ederim tatlim, seninde gordugum kadari cok guzel ama görmediğim yerlere bisiii diyemiyorumpina da güzel ben şahidim arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim tatlim, seninde gordugum kadari cok guzel ama görmediğim yerlere bisiii diyemiyorumpina da güzel ben şahidim arkadaşlar
Yabancımıyız şunun şurasından biz bizeyiz dimiKac kişiyiz ki canim şunun şurasında kk da
twitter da yok ben de.bir bura bir de whatsap ım varBenim yok sosyal medyam
Aynen . Önce güvenimi kazanması lazım. Sonrasında bakarızee aylardır hatta 1 yıldan fazladır konuşuyoruz.öncelik bizimdir.pina sırasını beklesin belki 6 ay sonra görür
Peçeli halini gören var. Peçeli hali cok guzel bazisinda pecesini açınca Allah askina ört peceli daha guzelsin diyoruz, umarim oyle degildirAnlatılmaz yaşanır
yarın bebeklik resmimi bulur atarımmmTeşekkür ederim tatlim, seninde gordugum kadari cok guzel ama görmediğim yerlere bisiii diyemiyorum
Aynentwitter da yok ben de.bir bura bir de whatsap ım var
Benimde yok sayılır bi insta var onunda şifresini yıllar sonra hatırladımBenim yok sosyal medyam
Kina verem mi çatladım çünküOhhh çatla
hadibea yı görürsen bunalıma girersin.senin iyiliğin için göstermiyor kendiniKina verem mi çatladım çünkü
Oooo güzel kadın severimhadibea yı görürsen bunalıma girersin.senin iyiliğin için göstermiyor kendini
Ver ver söyle güzelce yakam orama buramaKina verem mi çatladım çünkü
Ay abartma kadın şimdi daha da hırslanacakhadibea yı görürsen bunalıma girersin.senin iyiliğin için göstermiyor kendini
profil resminden belli güzel kadın sevdiğinOooo güzel kadın severim
Tenhada sıkıştırır misimAy abartma kadın şimdi daha da hırslanacak
Bende güzel kadına güzel diyeni severimOooo güzel kadın severim
Ayol bekarlık basına vurmuş bununTenhada sıkıştırır misim
O ic dünyam ve dis dünyam farki. Meslek faktöründen bazen erkek gibi davranıyorum. Benim ki bazen çok kiziyor bana. Kadinsin sen kadınsın bana erkek muhabbeti yapma diyorprofil resminden belli güzel kadın sevdiğin