- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.921
günahtır gösteremem yüzümüBen komple yuz istiyorum, bunu ceyceyede itiraf etmedim tanıdığım biri var peçeli hal ayni. Yuzu gözümde oyle canlanıyor.
kimden bahsediyorsun ?hadibea ysa bend e gördüm onu.maşallahı varHayatımda gördüğüm en Güzel kadınlardan biri.. Öyle tatlı öyle güzel ve minnoş anne
Ellere var da bize yoh miHayatımda gördüğüm en Güzel kadınlardan biri.. Öyle tatlı öyle güzel ve minnoş anne
Bulustugumuzdada artik peceye delik açarız pipetle icersin iceceklerinigünahtır gösteremem yüzümü
Ne atıyormuşum ?
benim hiç instagramım olmadı ama
Sene yooooohhhEllere var da bize yoh mi
Herkes goymus seni. Bi bene mi yooook. Ben senin 4. Cocuk evlatlik olanNe atıyormuşum ?
Pina duydun mu güzel kalpli arkadaşım neler diyorHayatımda gördüğüm en Güzel kadınlardan biri.. Öyle tatlı öyle güzel ve minnoş anne
Duydum çatlarım simdi benPina duydun mu güzel kalpli arkadaşım neler diyor
Herkes kim ayol bir dünür bide aybush gördüHerkes goymus seni. Bi bene mi yooook. Ben senin 4. Cocuk evlatlik olan
Ahahahaaybush u gören var mı aranızda?neye benziyor.kadındır değil mi ?
pina da güzel ben şahidim arkadaşlarDuydum çatlarım simdi ben
Benim yok sosyal medyam
Anlatılmaz yaşanıraybush u gören var mı aranızda?neye benziyor.kadındır değil mi ?
Kac kişiyiz ki canim şunun şurasında kk daHerkes kim ayol bir dünür bide aybush gördü
ee aylardır hatta 1 yıldan fazladır konuşuyoruz.öncelik bizimdir.pina sırasını beklesin belki 6 ay sonra görürHerkes kim ayol bir dünür bide aybush gördü