- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.901
Bizde 7 sene önce kıyıkışlacıkday dık Eşim İngilizler sitesinde çalışıyordu Restorant ını işletiyordu.. 55 derece sıcağı gördük yanmadı... İşin içinde başka işler var malesef...Güllük'te uzun zaman kaldım. Duyunca cok üzüldüm. Kalbim buguz ediyor buna sebep olanlara
Kesinlikle azcik aklî olan bunu anlar zaten ayni anda ulkemin dort yani yaniyorBizde 7 sene önce kıyıkışlacıkday dık Eşim İngilizler sitesinde çalışıyordu Restorant ını işletiyordu.. 55 derece sıcağı gördük yanmadı... İşin içinde başka işler var malesef...
Ifsa olmak istimiyirBende resim görmek istiyorum. Bu ceycey peçeli halini atti. Hicbirsey anlamadım
Ifsa olmak istimiyir
Ben uyumadımHerkes mi uyudu
Yok burdayım benHerkes mi uyudu
Peceli diye okuyunca koptum yaa ilahiBende resim görmek istiyorum. Bu ceycey peçeli halini atti. Hicbirsey anlamadım
Bu ara herkes bildirimden şikayetçi her gece burdayız canim bakma bildirimeSelam kizlar
Bildirim.gelmemis kimse yok sanmistim bi baktım 30 sayfa atmis napiyorsunuz bakalim
Sukur bi sevgulumle konuşmaya gittim herkes gitmisBen uyumadım
Sukur bi sevgulumle konuşmaya gittim herkes gitmis
Ben komple yuz istiyorum, bunu ceyceyede itiraf etmedim tanıdığım biri var peçeli hal ayni. Yuzu gözümde oyle canlanıyor.Peceli diye okuyunca koptum yaa ilahi
Bence gözlerinden guzelligi belli oluyor yüzünü gormesen de yolda görsen anlarsin ceyceyi :)
O sensin bi kere. Gecen günBen burdayım Benle idare edeceksin artık... Kızlar birbirine özelden foto atıyor herhalde
Biz direk instagramlaştık canım
mutfağı topladım çamaşır astım.Herkes mi uyudu
Hayatımda gördüğüm en Güzel kadınlardan biri.. Öyle tatlı öyle güzel ve minnoş anneOooooo cok fenasiniz siz