geyik ordinaryus profesörleri burada

Devlet 50 tl ödedi simdi devletin hakkina girmeyeyim. Sagolsun varolsun
aameliyattan 7 ay sonra tekrar sorun sorun çıktı beynimde basınç oluştu ve başka sorunlar.ya tekrar ameliyat ya da abd den gelecek kutusu 420 dolarlık ilaç dedi doktor.tam 8 ay 420 çarpı sekiz para verdim de kurtuldum.bana binlerce lira ama adb liye 420 tl gibi bir para sadece :KK45: sağlıkta parayla vallaaa

Sende 4 Tane çocuk varmış Allah yardımcın olsun Ekstra dan 🙄 Maşallah tebrik ederim
Amin canım artik düzeni oluşturdum. Eskiden cok zorlandim agladigim geceler oldu. Tektim ama üstesinden geldim şükür. Biri lisede ikisi ortaokulda biri ilkokulda. Büyüdüler cok şükür

Amin canım artik düzeni oluşturdum. Eskiden cok zorlandim agladigim geceler oldu. Tektim ama üstesinden geldim şükür. Biri lisede ikisi ortaokulda biri ilkokulda. Büyüdüler cok şükür
10 yaşından büyük erkek var mı aralarında?hadibea oğluna alacaktı benim kızı ama nazlanıyor.şansımı sen de deneyeyim bariiii :KK53:

Rabbim bahtlarını açık sağlıklı uzun ömürler versin ❤️ Bizede Sırlarını söylersin artık 🙈 Bana yardımcı olursunuz dimi ben İlk defa anne olcam da 🙄

10 yaşından büyük erkek var mı aralarında?hadibea oğluna alacaktı benim kızı ama nazlanıyor.şansımı sen de deneyeyim bariiii :KK53:
Var 15 yaşında...🤣
La Casa de Papelin profesörü diyor hocalari okulda lakabi. Cok benziyor ona...
Rabbim bahtlarını açık sağlıklı uzun ömürler versin ❤️ Bizede Sırlarını söylersin artık 🙈 Bana yardımcı olursunuz dimi ben İlk defa anne olcam da 🙄
Saglicakla kucaginiza alin yavrunuzu. Elimden geldigince yardimci olurum.ilk uc ayini anlamayacaksın bile canim. Sonrasi biraz biraz yardimci olacagiz biz neyiz burda kardesiz ablayiz canız...🌼💐🌼🤗

X