- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.861
Padişahım çok yaşa!yol parasını vermiş daha ne istiyorsun ki
Padişahım çok yaşa!
Padişahım çok yaşa!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Padişahım çok yaşa!yol parasını vermiş daha ne istiyorsun ki
aameliyattan 7 ay sonra tekrar sorun sorun çıktı beynimde basınç oluştu ve başka sorunlar.ya tekrar ameliyat ya da abd den gelecek kutusu 420 dolarlık ilaç dedi doktor.tam 8 ay 420 çarpı sekiz para verdim de kurtuldum.bana binlerce lira ama adb liye 420 tl gibi bir para sadece sağlıkta parayla vallaaaDevlet 50 tl ödedi simdi devletin hakkina girmeyeyim. Sagolsun varolsun
Doktora gidiyoruz ya rutin muayenegörüş parası nedir?
Kireçlemeye romatizmaya birebirYarın buzdolabı bakmaya gidicez kesin bakar geri gelirim
bozdolabıda mı bozuldu?Yarın buzdolabı bakmaya gidicez kesin bakar geri gelirim
Sende 4 Tane çocuk varmış Allah yardımcın olsun Ekstra dan Maşallah tebrik ederimDevlet 50 tl ödedi simdi devletin hakkina girmeyeyim. Sagolsun varolsun
ha anladım .ona para vermiyoruz biz çoğu özel hastane bedava ya da bedavaya yakınDoktora gidiyoruz ya rutin muayene
Çok tan bozuldu 1 senedir minidolap la idare ediyoruz yarın gidip bakalım dedik ama inşallah alabilirizbozdolabıda mı bozuldu?
Bizimki hastane de değilha anladım .ona para vermiyoruz biz çoğu özel hastane bedava ya da bedavaya yakın
özel klinikte de muayene olup parasının çoğunu geri alabiliyoruz.öyle olmasa 1 milyon harcamıştım hastalıklara ben.Bizimki hastane de değil
Özel klinik
Ondan tüm maaşı gömüp geliyoruz her ay
Amin canım artik düzeni oluşturdum. Eskiden cok zorlandim agladigim geceler oldu. Tektim ama üstesinden geldim şükür. Biri lisede ikisi ortaokulda biri ilkokulda. Büyüdüler cok şükürSende 4 Tane çocuk varmış Allah yardımcın olsun Ekstra dan Maşallah tebrik ederim
10 yaşından büyük erkek var mı aralarında?hadibea oğluna alacaktı benim kızı ama nazlanıyor.şansımı sen de deneyeyim bariiiiAmin canım artik düzeni oluşturdum. Eskiden cok zorlandim agladigim geceler oldu. Tektim ama üstesinden geldim şükür. Biri lisede ikisi ortaokulda biri ilkokulda. Büyüdüler cok şükür
Rabbim bahtlarını açık sağlıklı uzun ömürler versin Bizede Sırlarını söylersin artık Bana yardımcı olursunuz dimi ben İlk defa anne olcam daAmin canım artik düzeni oluşturdum. Eskiden cok zorlandim agladigim geceler oldu. Tektim ama üstesinden geldim şükür. Biri lisede ikisi ortaokulda biri ilkokulda. Büyüdüler cok şükür
Sen fakie filan değilsin yaözel klinikte de muayene olup parasının çoğunu geri alabiliyoruz.öyle olmasa 1 milyon harcamıştım hastalıklara ben.
özele yazayımmSen fakie filan değilsin ya
Milletvekili misin dopru söyle
Bugün resim yok myözele yazayımm
Var 15 yaşında...10 yaşından büyük erkek var mı aralarında?hadibea oğluna alacaktı benim kızı ama nazlanıyor.şansımı sen de deneyeyim bariiii
Saglicakla kucaginiza alin yavrunuzu. Elimden geldigince yardimci olurum.ilk uc ayini anlamayacaksın bile canim. Sonrasi biraz biraz yardimci olacagiz biz neyiz burda kardesiz ablayiz canız...Rabbim bahtlarını açık sağlıklı uzun ömürler versin Bizede Sırlarını söylersin artık Bana yardımcı olursunuz dimi ben İlk defa anne olcam da
cıkssss.maskesiz çıkmam abiiiiiBugün resim yok my