- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.581
Bende dün sabahtan beri uyumadım, nssil uyuycam bilmiyorum.sabah erken kalkmam lazım ama sıcaktan uyuyamıyorum
var da salonda.getirmeye mecalim yokk sıcaktanVantilatör yok mu evde
Cikmaaam seviyom ben burayıyeni çık aradannn
Kahkaha attım hiç birşey giyme boşveryarın ne giysem ki?devlet dairesine ne giyilir?bu sıcakta hiç bir şey giyilmez aslında da
sabah eşimle gideceğiz .kızla kendi göz doktoruna gidecekler.biraz da işyerinde takılırız bahçesi vs çok güzelKahkaha attım hiç birşey giyme boşverDevlet dairesinde ne işin var
Nasıl ayakta kaldın uyumadanBende dün sabahtan beri uyumadım, nssil uyuycam bilmiyorum.
aşk kadını o bizim gibi içi geçmediNasıl ayakta kaldın uyumadan
Ruhum ayakta beden sürünüyor sabah 5.5 a kadar denedim uyumayı sonra isyan ettim kalktim.Nasıl ayakta kaldın uyumadan
Oy oy oy gezmelere gidicek benim minnoşumsabah eşimle gideceğiz .kızla kendi göz doktoruna gidecekler.biraz da işyerinde takılırız bahçesi vs çok güzel
6 aylıktan başlıyorlar haberin olsun hazırlannOy oy oy gezmelere gidicek benim minnoşum
aşk kadını o bizim gibi içi geçmedi
Ahahaha... Hazırım benn6 aylıktan başlıyorlar haberin olsun hazırlann
Yok valla ona dedim sen uyu. Ben girdim foruma. Sabah 5.5 ta .... pişirdim can sıkıntısından. Bugunde hasta diye uyudu erkenden ben forumdayim.aşk kadını o bizim gibi içi geçmedi
Devlet dairesinde çalışmayacaksan bişey giymesinde oluryarın ne giysem ki?devlet dairesine ne giyilir?bu sıcakta hiç bir şey giyilmez aslında da
Kız sen manita mı yaptın?Yok valla ona dedim sen uyu. Ben girdim foruma. Sabah 5.5 ta .... pişirdim can sıkıntısından. Bugunde hasta diye uyudu erkenden ben forumdayim.
bir adım şanımm varr.şöyle havalı bir giriş yapmam lazımmDevlet dairesinde çalışmayacaksan bişey giymesinde olur
Entari giysinDevlet dairesinde çalışmayacaksan bişey giymesinde olur
Benim manita vardi ki zatenKız sen manita mı yaptın?
hadibea da buldu darısı lilly nin başına.Entari giysin
Benim manita vardi ki zaten
Vücut tipini anlat ne yakışır söyleyimbir adım şanımm varr.şöyle havalı bir giriş yapmam lazımm
Ben geriden geliyorum ozamanEntari giysin
Benim manita vardi ki zaten