- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.601
Lilly e de buliceeeeez
hadibea da buldu darısı lilly nin başına.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadibea da buldu darısı lilly nin başına.
Yok ayol ne bulması . O dişimin kovuğuna yetmezhadibea da buldu darısı lilly nin başına.
Ben yardimci olayim sana.Benden zayıf, benden biçimli, benim boyumdan. Cok açıklayıcı oldu muVücut tipini anlat ne yakışır söyleyim
İnşallah... Rabbim karşınıza helal süt emmiş gerçek sevgiyi saygıyı yaşatacak bir ömür boyu mutlu edecek insanlar çıkarsın karşınıza kızlar..hadibea da buldu darısı lilly nin başına.
kısa boy 67 kilo teleme peyniri gibi beyaz ten uzuna yakın saçVücut tipini anlat ne yakışır söyleyim
Ben cok detayli anlatmıştım ama seni betimleme yaparak.kısa boy 67 kilo teleme peyniri gibi beyaz ten uzuna yakın saç
Saçını tenini ne yapayım ayol bana tipini söyle . Bel incemi ? Göbek yada kalça varmı ? Bacak uzun mu vs ?kısa boy 67 kilo teleme peyniri gibi beyaz ten uzuna yakın saç
Güzelliğini saklamak için elinden geleni yapıyorsunkısa boy 67 kilo teleme peyniri gibi beyaz ten uzuna yakın saç
Önce seni görmem lazım . Bunların sıcaktan akılları bulanmışBen yardimci olayim sana.Benden zayıf, benden biçimli, benim boyumdan. Cok açıklayıcı oldu mu
bacak üst taraftan uzun.bel kalın .aslında her yer kalın ayollSaçını tenini ne yapayım ayol bana tipini söyle . Bel incemi ? Göbek yada kalça varmı ? Bacak uzun mu vs ?
Özeldenn foto atsa aslında iş çözülür.. Diyorum ya güzelliklerini saklıyorlarÖnce seni görmem lazım . Bunların sıcaktan akılları bulanmış
Annem ellet ama gosterme dedi.Önce seni görmem lazım . Bunların sıcaktan akılları bulanmış
pina boy boy atıyor bana zatenn.yakında komşum olacak.öyle herkese atmazzzÖzeldenn foto atsa aslında iş çözülür.. Diyorum ya güzelliklerini saklıyorlar
Strech jeans uçustüne tunik mümkünse vok dar olmasın :)bacak üst taraftan uzun.bel kalın .aslında her yer kalın ayoll
Koptum leeeen.bacak üst taraftan uzun.bel kalın .aslında her yer kalın ayoll
jean le yanarım hava 40 derece.tuniğim yokStrech jeans uçustüne tunik mümkünse vok dar olmasın :)
Sanki devlet hazinesi . Ayol sizde olan bizdede var . Hıhhh bizde göstermeyiz olur biterÖzeldenn foto atsa aslında iş çözülür.. Diyorum ya güzelliklerini saklıyorlar
Tamam sen ellet ozamanAnnem ellet ama gosterme dedi.
Olur büyük bir zevkleTamam sen ellet ozaman