- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.561
Ya yok ne prezervatifiPrezervatifi ile gülüyor.
Zayen cinsel hayatı olsa buralarda hikaye uydurma peşinde olmayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya yok ne prezervatifiPrezervatifi ile gülüyor.
Bütün gün sıcak diye yattım durdum hiç bir iş yapmadım bulaşık ve yemekten başka arada sırada Mihrimahla uğraşıyorumİyidir kuzu nolsun bahçeyle uğraştım bugün. Sen neler yaptın ?
Ohhh iyi yapıyorsun , yat dinlen bi güzel bebişte daha gelişir böyleceBütün gün sıcak diye yattım durdum hiç bir iş yapmadım bulaşık ve yemekten başka arada sırada Mihrimahla uğraşıyorum
Göbeğimi çalkalıyorum rahatsız oluyorOhhh iyi yapıyorsun , yat dinlen bi güzel bebişte daha gelişir böylece
Doğuma bir kaç hafta kaldı . Hayırlısıyla kucağına alırsın insallahGöbeğimi çalkalıyorum rahatsız oluyor
Amin kuzum rabbim sağlıkla kavuştursun nasıl birşey acaba çok merak ediyorumDoğuma bir kaç hafta kaldı . Hayırlısıyla kucağına alırsın insallah
HosgeldinBen geldim
Islerimi bitirdim geldimHosgeldin
Hayırdır kuzu ?Canım sıkılıyor... Pifz....
Millet bdv de takılıyor sanırımCanım sıkılıyor... Pifz....
Canım gezmek dolaşmak istiyor bu saatteHayırdır kuzu ?
Dilenirken ojede sürelim daha cok para verirler.ankara da arkadaş bile edindin bak.şanslısın valla.hem de benim o .
Sözüm meclisten dışarı Bdv de takılanların bazıları kendilerini çok dürüst çok bilge sanıyor Gerçek yaşamla sanal yaşam Boyutlar arası gidip geliyorlar...Millet bdv de takılıyor sanırım
Adam mi seçiyon biz varız yaMillet bdv de takılıyor sanırım
sabah erken kalkmam lazım ama sıcaktan uyuyamıyorumMillet bdv de takılıyor sanırım
yeni çık aradannnAdam mi seçiyon biz varız ya
Vantilatör yok mu evdesabah erken kalkmam lazım ama sıcaktan uyuyamıyorum