- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.501
Ben konu acarsam ikinci üyelik düşünüyordum. Onu da hemen anlarlar. O yüzden kendi uyeligim mantikli geliyortanınan üye olarak konu açmaya korkuyorumm.yürek yemem lazımm anında linç ederler benii
@lily86 koş koşş hadibea yeni aşkının paralarına konmayı düşünüyor.biz yanlış mı tanıdık bu kadını bunca zaman?
pek tanınmayan üye olmanın sanşları eheheBen konu acarsam ikinci üyelik düşünüyordum. Onu da hemen anlarlar. O yüzden kendi uyeligim mantikli geliyor
Yok ayol pısırık pısırık susarım karşılarındaLinç tayfasi icin güçlü bir irade ve sinir sistemi lazim. Salvolarin iyi olmali
dayanamaz özlü sözü katarsın araya .hemen anlarlarrr zatenn.Ben konu acarsam ikinci üyelik düşünüyordum. Onu da hemen anlarlar. O yüzden kendi uyeligim mantikli geliyor
Finlandiya yi cok severim. Gider gelirim orda tum evler mustakil ve herkesin arabasi var. Tam bir göller ülkesi. Beyaz Zambaklar Ülkesinde aşk haaaaNilMeSeKer adam Finlandiyalıymış bu arada . Müstakil evi ve arabası var okadar . Ay okadar vicdansız olsaydım şimdiye kadar 10 defa evlenmiş köşeyi dönmüştüm . İnsanlar çok saf ve temiz yürekli aslında özellikle yabancılar .
Aklından Bile geçirme . Sen daha konu başlığını yaz hemen kim olduğun çıkıyor . Aslında bu sitede çürümeye yüz turmuş onlarca dedektif varBen konu acarsam ikinci üyelik düşünüyordum. Onu da hemen anlarlar. O yüzden kendi uyeligim mantikli geliyor
Ama adam burda doğup büyümüş ve burda yaşıyor .Finlandiya yi cok severim. Gider gelirim orda tum evler mustakil ve herkesin arabasi var. Tam bir göller ülkesi. Beyaz Zambaklar Ülkesinde aşk haaaa
sen de cavidan olabilirsin o zamanAklından Bile geçirme . Sen daha konu başlığını yaz hemen kim olduğun çıkıyor . Aslında bu sitede çürümeye yüz turmuş onlarca dedektif var
Demi ne Cavidan olur bendensen de cavidan olabilirsin o zaman
O zaman dansAma adam burda doğup büyümüş ve burda yaşıyor .
Yok direkt ismimle acarımAklından Bile geçirme . Sen daha konu başlığını yaz hemen kim olduğun çıkıyor . Aslında bu sitede çürümeye yüz turmuş onlarca dedektif var
Aman Bencede öyle yap . Sonuçta bir çoğumuz anonimiz burdaYok direkt ismimle acarım
Kime rapor veriyorsun ayol ??Hadibeanin adam fake üyelik açıp yoluncak tavuk buldum, malların kompleksine nasil konarim. Hayat sigortasi yapıp buyuk vurgun planliyorum dermis.
Oy sosis nasil evhamlim nasil gecti gelişimi nasil senin seker nasil ay ne cok yazdim bi sus di miAy hiç bildirim gelmedi gruptan ya da ben kaçırdım
Ben de kimse yok sanıyordum
Doktordaydım ben bebeği görmeye gittik
dizi izliyorum genellikle .bilimkurgu pek sevmem. tarihi filmleri polisiyeleri severim en son lupin i izlemiştim netflixte.la casa zaten efsaneeeeBildiginiz guzel bir bilimkurgu filmi var mi kizlar izlenebilecek?