- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.481
biliyorum öyle olmasa kanım sana ısınır mıydı dünür?Unuttun mu deliyim ben deli
bu akşam pek kimse yok sen kalabalıkta gör.Ve senin topiginde senlik var
Ayrilamiyorum da
Bir kursa gidiyorum is kur destekli hem ucret alicamkolay gelsin benim de yapmam lazımm.ne sınavı var yarın ki?netler sorunlu valla kaç kere şikayet ettik cihazı bile değiştirdiler benim de kopuyor ara ara
Wayyy gene dünür oldukbiliyorum öyle olmasa kanım sana ısınır mıydı dünür?
Belli yas arasına veriyorlar degil miBir kursa gidiyorum is kur destekli hem ucret alicam
Hemde bilgi kazandim o kadar
şöyle özlü sözler döktüreceğin bir konu da yok valla haklısın.Konu icimi acmadi valla boş geldi bdv bugun. Yazasım da yoktu pek sıcaklar
Tam bir konu yakaladım derken en heyecanlı yerinde üyeler uzlaştıKonu icimi acmadi valla boş geldi bdv bugun. Yazasım da yoktu pek sıcaklar
Evet 18 40 yas arasiBelli yas arasına veriyorlar degil mi
Sorma ceycey gece oturup şiir yazdim artik.şöyle özlü sözler döktüreceğin bir konu da yok valla haklısın.
41 olsa giderdim işteEvet 18 40 yas arasi
Ssk yesilkart olmayacak
Ogrenciyide kabul etmediler
Sıkma canını dünür ben şu adamı bağlayayım gidip konu açacağım bu adamın malına nasıl ortak olurum diyeşöyle özlü sözler döktüreceğin bir konu da yok valla haklısın.
pu ha haaaa söz ama açacaksın konuyuSıkma canını dünür ben şu adamı bağlayayım gidip konu açacağım bu adamın malına nasıl ortak olurum diye
Bak o zaman fena döktürürümSıkma canını dünür ben şu adamı bağlayayım gidip konu açacağım bu adamın malına nasıl ortak olurum diye
Söz valla . Sonunda banlanmak var ama olsunpu ha haaaa söz ama açacaksın konuyu
Banlanmayiz yaaaaaeeehhhSöz valla . Sonunda banlanmak var ama olsun
Ya banlanmak bişey degil de linç tayfası zorlar beniBanlanmayiz yaaaaaeeehhh
Yemeyenin malını yerler deriz
tanınan üye olarak konu açmaya korkuyorumm.yürek yemem lazımm anında linç ederler beniiYa banlanmak bişey degil de linç tayfası zorlar benimillet zehirini dökecek meydan arıyor sanki
Linç tayfasi icin güçlü bir irade ve sinir sistemi lazim. Salvolarin iyi olmaliYa banlanmak bişey degil de linç tayfası zorlar benimillet zehirini dökecek meydan arıyor sanki