- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.521
Var çok hemde . Nasıl olsun tarzı ? Gerilim ? Macera ?Bildiginiz guzel bir bilimkurgu filmi var mi kizlar izlenebilecek?
ayy muhteşemmm bebek beni sormuştur kesin doktora.bir deli kadın var annemin peşinde devamlı kim bu diyeAy hiç bildirim gelmedi gruptan ya da ben kaçırdım
Ben de kimse yok sanıyordum
Doktordaydım ben bebeği görmeye gittik
adamı anımıyorsun bile.ama ben senin herifi elimle koymuş gibi bulurum bilesinn.tehdit yok tehdit yokk.kadın gücü voltranı oluşturalımmmSenin herüfe veycem
Voltran alayim benadamı anımıyorsun bile.ama ben senin herifi elimle koymuş gibi bulurum bilesinn.tehdit yok tehdit yokk.kadın gücü voltranı oluşturalımmm
Ikiside olurVar çok hemde . Nasıl olsun tarzı ? Gerilim ? Macera ?
hadibea nın aşk maceraları adlı reality show var elimizde.olmaz mı?Ikiside olur
Oy sosis nasil evhamlim nasil gecti gelişimi nasil senin seker nasil ay ne cok yazdim bi sus di mi
ayy muhteşemmm bebek beni sormuştur kesin doktora.bir deli kadın var annemin peşinde devamlı kim bu diye
heyecanla bekliyoruzHer şey yolunda çok şükür
Ama 1 haftaya kalmaz gelir dedi
Daha 36yız ama çok bile sabretti
heyecanla bekliyoruzsezaryen mi olacak normal doğum mu?
sağlıkla doğsun bebişş.ben 33 başında doğurdum bir daha da cesaret edemedimm.2 doktor da normal dedi
Zaten normal doğum pozisyonunda beklemede
Açılmam da var
Rahim ağzı kısalması da tamam
Normal için gerekli olan şeylerin bi kısmını tamamlamışım. Tabi o an ne olur bilemem.
Kız dur ne aşkı daha bir gün oldu tanısalıhadibea nın aşk maceraları adlı reality show var elimizde.olmaz mı?
sağlıkla doğsun bebişş.ben 33 başında doğurdum bir daha da cesaret edemedimm.
Şükür gayet iyimutfağı topladım kendime mocha yaptım geldimm burnunu sormayaaaa.nasıl gidiyor iyileşiyor musun?gördün mü yeni burnunu?
İzleyip beğendiklerimi yazıyorum.Ikiside olur
ben yarın işe gidiyorumm.ha sen işsizsin ne işi dersen kızımla eşimin işyerine gideceğiz bir arada göz doktoru randevumuz var dünya göz de oraya uğrayacağız.alışveriş yapmak yokkk borç çokkkkBu gece ben yokum, uyuycam.
Cami önüne gidicem ben eskiler gibi mendil acicam. Daha cok kazandiriyormusben yarın işe gidiyorumm.ha sen işsizsin ne işi dersen kızımla eşimin işyerine gideceğiz bir arada göz doktoru randevumuz var dünya göz de oraya uğrayacağız.alışveriş yapmak yokkk borç çokkkk