- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.461
Daha beni bile gömer diyosunmerak etme bisi olmaz ona
leynnn senin zaten yazlığın var gözün doysunnCey gelmesede olur ben gelirim yüzsüz yüzsüz
mutfağı topladım kendime mocha yaptım geldimm burnunu sormayaaaa.nasıl gidiyor iyileşiyor musun?gördün mü yeni burnunu?merak etme bisi olmaz ona
Aman aman oyle deme yine de banlanirsinBirgaripanne gel beraber sohbet edelim.aklı başında arkadaşa ihtiyacım var.bunların alayıı deli alayı tuhaff.psikolojimi bozuyorlar
Ama ben villada da tatil yapmak istiyorum belkileynnn senin zaten yazlığın var gözün doysunn
onlar şaka yaptığımı başımın tacı olduklarını bilirler şikayet etmezler beni.etmezsiniz değil miiiiii huuuuuu?Aman aman oyle deme yine de banlanirsin
Kim burnunu yaptırdı kız ? Banada söyleyin bende yaptırmak istiyorummutfağı topladım kendime mocha yaptım geldimm burnunu sormayaaaa.nasıl gidiyor iyileşiyor musun?gördün mü yeni burnunu?
oraya dönmeyeydik iyiydi çokk zor geçti çokkk.Evet seni dinliniyorum anlat
Cocukluguna doneliim yada
Sensin deliBirgaripanne gel beraber sohbet edelim.aklı başında arkadaşa ihtiyacım var.bunların alayıı deli alayı tuhaff.psikolojimi bozuyorlar
amy yaptırdı eminim çok güzel olmuştur.Kim burnunu yaptırdı kız ? Banada söyleyin bende yaptırmak istiyorum
Ettim bileonlar şaka yaptığımı başımın tacı olduklarını bilirler şikayet etmezler beni.etmezsiniz değil miiiiii huuuuuu?
neyyyy.bu son türkiyeye gelişin o zaman.sokturmayacağım seni görrrr.virüs getirecek dağıtacak derimmEttim bile
Desende hiç bir işe yaramaz . Test yaptırıyorum uçağa binmeden ayrıca kapı gibi aşı sertifikam varneyyyy.bu son türkiyeye gelişin o zaman.sokturmayacağım seni görrrr.virüs getirecek dağıtacak derimm
iyi be gel alla allaDesende hiç bir işe yaramaz . Test yaptırıyorum uçağa binmeden ayrıca kapı gibi aşı sertifikam var
kolay gelsin benim de yapmam lazımm.ne sınavı var yarın ki?netler sorunlu valla kaç kere şikayet ettik cihazı bile değiştirdiler benim de kopuyor ara araSarjim yuzde 5 saraja taktigim yerde wifi cekmiyor netim az
Ayni zamanda konserve icin domates pisiriyorum C ceycey0406 dua et cabuk bitsin
Yarin sinavim var
Kizim 7 gibi uyudu gece sabaha kadar da uyumaz