- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.421
Sayenizde deseydinKaynım feminist geldi diyor beni görünce
DiyorumSayenizde deseydin
Baktım ama göremedim . Bulutlardan olsa gerekKızlar aya baktınız mı hilal gibi olmuşkonu dışı ama...
Tam karşımda pırıl pırılBaktım ama göremedim . Bulutlardan olsa gerek
Uleeen ay yok, öldüm mü ben. Sen diger taraftan mi sesleniyorsun, farkına vaaaar yanima geeeel diyeKızlar aya baktınız mı hilal gibi olmuşkonu dışı ama...
Ahahah yok yok korkma bende faniyimUleeen ay yok, öldüm mü ben. Sen diger taraftan mi sesleniyorsun, farkına vaaaar yanima geeeel diye
Ahahah yok yok korkma bende faniyim
Arkadaş bu tel benimle niye dalga geçip duruyor. Kafasına göre çeviriyor bu kelimeleri. benim mudurume cahiller yazmıştısevindim fanını korkutma beni
iş güc bıtseNasılsın gormeyeli?
Arada ugra boş birakma bizi
amin
Allah sana da güle güle oturmayi nasip.etsin evlatlarinla
seker bılmıyorsun muhtar nelerle ugrasıyormuhtar karabatak gibisin aylardır.bir görünüp bir yok oluyorsun.bak yoklama yapacağım artık haaa
Gğndüzleri yoğunuz ama. Dışarı çıkacağım mesela birazdangece sohbet yapmayın yaa ben uyuya kalıyorum
seker oglan krese gıttıgın den bu yana kendımı kurslara verdım sureklı bos vakit bırakmadım hıc sureklı kendımı geliştirmek için kurslara kaydediyorum suanda arapca ögrenecegım inşallahPolo33 nelerle mesgulsun kiz?
Ama ben gece uyuya kalıyorumGğndüzleri yoğunuz ama. Dışarı çıkacağım mesela birazdan
Tmm senin için daha erken gelirizAma ben gece uyuya kalıyorum