- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.401
10 Sene daha beklersem kimsesiz birini bulurum belkiKimsesiz yetim öksüz birini bulun valla akraba derdi olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 Sene daha beklersem kimsesiz birini bulurum belkiKimsesiz yetim öksüz birini bulun valla akraba derdi olmasın
Demi halısınBırak boşver uyusun Erkek milletinin üzerine çok düşülmez..
Ciddiyim bak sakın değer verme... Değer verdiklerimiz bizi sırtımız dan vuruyor en çok sevdiklerimiz canımızı acıtıyor...Demi halısın
Yok be kuzu değer falan verdiğim yok . Zaten bu yaştan sonra erkek peşinden koşacak ne zamanım nede enerjim var.Ciddiyim bak sakın değer verme... Değer verdiklerimiz bizi sırtımız dan vuruyor en çok sevdiklerimiz canımızı acıtıyor...
Degisir degisir. Biz seni bas göz ediceeezAllah korusun kız, bu kez hersey daha olucak senin için . Sonuçta insan hatalarından ders alıyor ve büyüyor bir nevi. Bana gelince artık evlenmem diye düşünüyorum . Düşüncesi bile panik etkisi yapıyor bende . Tabi büyük konuşmamak gerek ama böyle iyiyim ben
Aşkın yaşı yoktur tabiki de aşk sevgi vs yaşayacaksın en doğal haktır bu... Biz kadınlar hemen tav olup ağızının içine düşüyoruz bok kadar kıymetimiz olmuyor...Yok be kuzu değer falan verdiğim yok . Zaten bu yaştan sonra erkek peşinden koşacak ne zamanım nede enerjim var.
Bu ne kadar doğru oldu.Aşkın yaşı yoktur tabiki de aşk sevgi vs yaşayacaksın en doğal haktır bu... Biz kadınlar hemen tav olup ağızının içine düşüyoruz bok kadar kıymetimiz olmuyor...
Haklısın ama bende tam tersi . Biraz ayran gönüllüyüm sanki , tanıştığım erkeklerden çabuk sıkılıyorumAşkın yaşı yoktur tabiki de aşk sevgi vs yaşayacaksın en doğal haktır bu... Biz kadınlar hemen tav olup ağızının içine düşüyoruz bok kadar kıymetimiz olmuyor...
Ohh iyi oluyor kullan at ahahahhahHaklısın ama bende tam tersi . Biraz ayran gönüllüyüm sanki , tanıştığım erkeklerden çabuk sıkılıyorum
Ohh iyi oluyor kullan at ahahahhah
Hep onlarmı sıkılıcak en güzeli keyfin nasıl isterse öyle takıl
Aynen canım . Kahrolsun erkek milleti yaşasın kadınlarHep onlarmı sıkılıcak en güzeli keyfin nasıl isterse öyle takıl
Aynen canım . Kahrolsun erkek milleti yaşasın kadınlar
Evde adım feminist e çıktıAynen canım . Kahrolsun erkek milleti yaşasın kadınlar
Banada ondan diiiiyler her yerde.Evde adım feminist e çıktı
Arada sıçrayan olursa tutarım ben hiç merak etmeAtma kiz lazim olur bir tane kalsin bari
Aynen canım . Kahrolsun erkek milleti yaşasın kadınlar
Kaynım feminist geldi diyor beni görünceBanada ondan diiiiyler her yerde.
Ay deme kız bende aybush un dediği gibi kullanıp kullanıp atarım. Denizde kum isvecte erkekHadi bea bugun kadin sevmiyorum dedin ya sen. Bu kadar cope atarsan erkek kalmayacak mecburi biseksuel olucaksin