- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.381
Yok ayol ne sevgilisi daha flört aşamasına bile gelmedik . Sevgili olmak kolay mı öyleSevgili mi yapmışHadi bea
Valla bizde cok kolay olduuuuu.Yok ayol ne sevgilisi daha flört aşamasına bile gelmedik . Sevgili olmak kolay mı öyle
Yok anamcım ben boşandıktan çok seçici oldum. Üzümün çöpü armudun sapı diye diye aday kalmadıValla bizde cok kolay olduuuuu.
Abiden askima gectim
Bende bosaninca koy verdim gitti evlenmek için erken diyenede kimse konuşmasın diğerinde 7 sene sevgili oldumda ne oldu yine bosandik dedim.Yok anamcım ben boşandıktan çok seçici oldum. Üzümün çöpü armudun sapı diye diye aday kalmadı
Siz zaten herseyi 7 senede yaşamışsınızdır. Yeni enişteyle ne kadar zaman oldu tanışalı?Bende bosaninca koy verdim gitti evlenmek için erken diyenede kimse konuşmasın diğerinde 7 sene sevgili oldumda ne oldu yine bosandik dedim.
Oooo keske 7 de bitse 7 sevgili+7 de evlilik + 3 bosanmaSiz zaten herseyi 7 senede yaşamışsınızdır. Yeni enişteyle ne kadar zaman oldu tanışalı?
Tanımak icin ideal bence . Bende benim ex el tanıştıktan 6 ay sonra evlenmiştim . Ne söz , ne nişan , ne dügün hemen nikahı kıydıkOooo keske 7 de bitse 7 sevgili+7 de evlilik + 3 bosanma
10 ay suanki
Bunda benim oyle olicek. O yuzden hala erkek arkadaşım diyom, tek nikah ohhh misTanımak icin ideal bence . Bende benim ex el tanıştıktan 6 ay sonra evlenmiştim . Ne söz , ne nişan , ne dügün hemen nikahı kıydık
Hayırlısı olsun bakalım. Umarım bu kez mutluluğu bulursunBunda benim oyle olicek. O yuzden hala erkek arkadaşım diyom, tek nikah ohhh mis
Seni benden önce evericez bu sefer.Hayırlısı olsun bakalım. Umarım bu kez mutluluğu bulursun
O nasıl oluyor öyleYapmista denebilir yapmamışta
Allah korusun kız, bu kez hersey daha olucak senin için . Sonuçta insan hatalarından ders alıyor ve büyüyor bir nevi. Bana gelince artık evlenmem diye düşünüyorum . Düşüncesi bile panik etkisi yapıyor bende . Tabi büyük konuşmamak gerek ama böyle iyiyim benSeni benden önce evericez bu sefer.
Amin canım. Ben cenemi tutarsam anca yoksa bu gidişle ebemle tanisicam kisa sure sonra
Böyleymiş canim. Adam göz koyduYok ayol ne sevgilisi daha flört aşamasına bile gelmedik . Sevgili olmak kolay mı öyle
O nasıl oluyor öyle
Aşk itirafımı gerekiyor?Böyleymiş canim. Adam göz koyduHadi bea ninda gözü var. Bunları baş göz ederiz artik.
Hahaha delüüüBöyleymiş canim. Adam göz koyduHadi bea ninda gözü var. Bunları baş göz ederiz artik.
Ne aşkı meşki ayol daha bir kaç saat önce tanıştım adamla ayrıca başlamadan kaybetti zaten . Yazılışırken uyuya kalmışAşk itirafımı gerekiyor?
Ne aşkı meşki ayol daha bir kaç saat önce tanıştım adamla ayrıca başlamadan kaybetti zaten . Yazılışırken uyuya kalmış