- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.361
Niye öyle dedin ayol , görende ispikçi sanacak benisayende duyacak zatennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye öyle dedin ayol , görende ispikçi sanacak benisayende duyacak zatennn
Adamlar da kadin yerine avrat diye çağırırlar milattan önce bilmem kaçsite açmaya karar verdim buraya rakip.ismi de Avratlar kulübü olacak
Türkçe bilen avrupalı var ama çakma türk malı bilmem begenirmisin
Şey gibi olur İngilizceden çevirme Türkce dublaj o F*** off der sen hay aksi cevirsin, gül gibi anlaşırsınızO da akım derken bkum diyo yav
Noldu onunla ? Hala görüşüyormusun?Ahahah ilahi dil bilmiyorumun bu kadar farklı denebilecegini düşünemezdim
Bende ingilizce ve biraz da ispanyolca var da bilin bakalım ne yok? Bir beyefendi
Yaa gecenlerde is yerinde Amerikadan bir adam geldi ingilizce iletisim kurduk memuriyette cok azdir bu durum bence :) adam ingilizce bilen birine rastlamak cok zor sizin ingilizceniz gayet iyi dedi
Ama başı bagliydi
evli adamlarla biziyi kızlar görüşmüyoruz.onu yapanlar başka anacığımmm malummNoldu onunla ? Hala görüşüyormusun?
Adam evlimiydi? Tüh o kısmı kaçırmışım benevli adamlarla biziyi kızlar görüşmüyoruz.onu yapanlar başka anacığımmm malumm
oyyy sıcaktan mı acaba?çok geçmiş olsunBuralardayım
Şu masterchefin sonucu açıklansın uyuyacağım
Çok afedersiniz benim mide bugün ters yüz
Hamileliği tersten yaşıyorum
Yok yaoyyy sıcaktan mı acaba?çok geçmiş olsun
bebiş haklı.başka da yorumum yokkYok ya
Bence ilgi manyağı bu çocuk
Mesela sabah kimse uyanmamıştı ben kendi kendime işler yapıyordum
Bi başladı bulanmaya sadece bizim ev değil tğm apartman uyanmış olabilir
Herkes uyanınca geçti mesela
Şimdi herkes uyudu yine başladı o yüzden
Anne mutsuz anne perişanbebiş haklı.başka da yorumum yokk
bebişpışıkkkk mutsuzmuş annem.ben mi istedim doğayım diye.annesin bakacaksın da bulantıları da çekeceksinnn bak tekmelerim haa kızdırma beniiAnne mutsuz anne perişan
Bebek simülasyonu mu açtın naptınbebişışıkkkkk mutsuzmuş annem.ben mi istedim doğayım diye.annesin bakacaksın da bulantıları da çekeceksinnn bak tekmelerim haa kızdırma benii
ahha gece kuşu aybush geldiSelamın hellooo vıttırı vızzık
Hava Serinleyince keyif yapayım dedimahha gece kuşu aybush geldi
Adami tavlamissin zaten. Simdi adam sana acinca butun çıplaklığıyla ilişkinin detaylarini konuyuda burda açarsın. Tam zamani bizde taş elde bekleriz seni taşlamak icin.En tecrübelimiz olarak sana soruluyorum. Ne zaman adamı tavladım sayılır ? Konuyu tavladıktan sonra mı yoksa öncemi açayım ?
Sevgili mi yapmış Hadi beaAdami tavlamissin zaten. Simdi adam sana acinca butun çıplaklığıyla ilişkinin detaylarini konuyuda burda açarsın. Tam zamani bizde taş elde bekleriz seni taşlamak icin.