- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.801
Ben de edicem bıyık almaya uğraşamambu ara herkes yakalandı.maskeleri de bırakıyoruz daha da çoğalır.ben takmaya devam edeceğim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de edicem bıyık almaya uğraşamambu ara herkes yakalandı.maskeleri de bırakıyoruz daha da çoğalır.ben takmaya devam edeceğim ama
Of of of bu ne yaa çok güzel bu insanın içine sokası geliyor maşallah hayatı de kendi gibi çok güzel olsunSarı Cadıııı beni maff ediyor Eki Görüntüle 3019244
Sağ ol bebeeem. Bugün ayaklandım bayağı.Ayy çok geçmiş olsun lütfen kendine iyi bak. Çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsunSelam kızlar, covid sonunda beni de buldu. 3. güne girdim.
anam anam bu ne tatlılıkSarı Cadıııı beni maff ediyor Eki Görüntüle 3019244
Göndereyim mıncıklaOf of of bu ne yaa çok güzel bu insanın içine sokası geliyor maşallah hayatı de kendi gibi çok güzel olsun
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun
OluurGöndereyim mıncıkla
Vanessa umutsuz ve bu tanışsalar beraber takılsalar böyle Vanessa cinematic Universe gibi bir yerde nasıl olurdu acabaciddiye almadan önce eski konularına bak meşhurdur kendisi. konularının birini okusan üyeliğinin başından beri açtıkları zaten copy paste aynısı. Gelir buraya "benim de sevgilim olur mu dersiniz " minvalinde yazar gider. güya psikolojik tedavi olduğunu da iddia ediyor arada ama hiçbir ilerleme yok görünürde.
ben bir ara üçünün aynı kişi olduğundan şüpheleniyordum şakasız birbirlerinin devam versiyonu gibiler. En basic olan rainny, genelde max 2 cümle kurar birbirinin aynısı, ondan birkaç cümle daha fazla kurma kapasiteli konuları olan vanessa, yaşlanmış halleri de umutsuz :)Vanessa umutsuz ve bu tanışsalar beraber takılsalar böyle Vanessa cinematic Universe gibi bir yerde nasıl olurdu acaba
Vanessa'nın troll mü gerçek mi olduğu konusu hayatımın en büyük çelişkilerinden biriben bir ara üçünün aynı kişi olduğundan şüpheleniyordum şakasız birbirlerinin devam versiyonu gibiler. En basic olan rainny, genelde max 2 cümle kurar birbirinin aynısı, ondan birkaç cümle daha fazla kurma kapasiteli konuları olan vanessa, yaşlanmış halleri de umutsuz :)
En basic olan rainny
Onun aylık 4 bin milyar milyör dolar harçlığı varmışkonu sahibi çok mu zenginmiş?
vaşşşş ne çok para oooOnun aylık 4 bin milyar milyör dolar harçlığı varmış
Bizim yok ceycey marabayık bizvaşşşş ne çok para ooo
babası maho ağa imiş galiba.kaç köyü var acep?Bizim yok ceycey marabayık biz
Benim gözümde böyle canlanıyorbabası maho ağa imiş galiba.kaç köyü var acep?
Benim gözümde böyle canlanıyor