- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.641
Mirta bil bakalım dün bile kim hamile miyim diye sordu banaa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gitmişti hala ikna olmamış. Doktorun ikna etmediğini Bizim sitedeki üyeler ikna etmeye çalışıyor ne cevap verdinMirta bil bakalım dün bile kim hamile miyim diye sordu banaa?
Ben nefes alıyorum hamilemiyimMirta bil bakalım dün bile kim hamile miyim diye sordu banaa?
tövbe de yeter 2 çocuk.bu üyeyi seviyorum ama aylardır hamile miyim diye herkesinözeline yazıyor.dr a gidiyor regl oluyor kan testi yaptırıyor test kiti alıyor ama cıkssss gene inanmıyorrr.hep depresyonda hep endişeli ablasııııBen nefes alıyorum hamilemiyim
Ben izlemedim ya dün unuttum inanabiliyor musun bir de nevranın 27 yaşında olmasına inanabiliyor musunAa bura hala aktif mi İyidir bebekim senin yüzünden gelin evine sarıcam. Nevra kendi gününde yine kına gecesi düzenler gibi giyinmiş kına kadın
Eki Görüntüle 3016686
değilsin dedim.demez mi ama reglim 3 gün sürdü sadeceDoktora gitmişti hala ikna olmamış. Doktorun ikna etmediğini Bizim sitedeki üyeler ikna etmeye çalışıyor ne cevap verdin
Akşam etiket listesine bir kişi daha eklendiMigrenben nı kaçırmayın kızlar.zeki esprili üyedir haaaa
Sadece nefes alıyorsan değilsin ama aldığın nefesi geri veriyorsan hamilesinBen nefes alıyorum hamilemiyim
Ama şu an regl dönemindeyim ya hamileysemtövbe de yeter 2 çocuk.bu üyeyi seviyorum ama aylardır hamile miyim diye herkesinözeline yazıyor.dr a gidiyor regl oluyor kan testi yaptırıyor test kiti alıyor ama cıkssss gene inanmıyorrr.hep depresyonda hep endişeli ablasıııı
cevaba bak.anacığımm gel sen dr olmaaaa.yazıktır bizeeeeSadece nefes alıyorsan değilsin ama aldığın nefesi geri veriyorsan hamilesin
15 sn ye kadar tutabiliyorum aslındaSadece nefes alıyorsan değilsin ama aldığın nefesi geri veriyorsan hamilesin
Kendisini istemeyip evi terk eden kocası geri dönsün diye hamileyim diyeni gördün mübdv de efsane konu var.konu sahibi yeni evlenmiş ama eşinin şeyi küçükmüş hayal kırıklığı olmuş.cidden içim parçalandııı
ped in resmini at bir rengine bakayım mı diyeyim tövbe tövbee.iyice devrelerim yandı k.k da takıla takılaAma şu an regl dönemindeyim ya hamileysem
görmez olaydımmm.başka adamdan çocuk yapmaya kalkmaz inşallah adam anlamasın diyeKendisini istemeyip evi terk eden kocası geri dönsün diye hamileyim diyeni gördün mü
Alternatif tıp bu alternatifcevaba bak.anacığımm gel sen dr olmaaaa.yazıktır bizeeee
Morumsu sarıped in resmini at bir rengine bakayım mı diyeyim tövbe tövbee.iyice devrelerim yandı k.k da takıla takıla
hımmm anladımmm.büyüyünce şarlatan olacaksın yaniiiiAlternatif tıp bu alternatif
Olabilir ya yerleşme kanaması olabilir. Yerleşme kanaması doğurana kadar süren bir şey. Her ay oluyor. Bir insan kolay yerleşmiyor sonuçta.Ama şu an regl dönemindeyim ya hamileysem
Tam yerleştirmeyi nasıl yapmalıyız sayın drOlabilir ya yerleşme kanaması olabilir. Yerleşme kanaması doğurana kadar süren bir şey. Her ay oluyor. Bir insan kolay yerleşmiyor sonuçta.
Regl olunca düşük yaptım de diyenler olmuşgörmez olaydımmm.başka adamdan çocuk yapmaya kalkmaz inşallah adam anlamasın diye