- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.341
belli zaten hiç banlanmadığından.içine bir lady kaçmış seninAy williamdan sonra harry de gitti bi English Royalty olamadim ama ruhumda var ingilizlik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belli zaten hiç banlanmadığından.içine bir lady kaçmış seninAy williamdan sonra harry de gitti bi English Royalty olamadim ama ruhumda var ingilizlik
Aklın yolu biramanınn aynı şeyi yazmışız bu bir işaret olmalıı.sen bunları boşver beni al isveç e
yaa fitneciğimm şimdi o soğuk ülkede yıllarca popişimiz donacak doğru dürüst güneş göremeyeceğiz.bari gelin gitmişken ikimiz de kraliyet ailesinden prens bulaydık ya.
ya yaa sonrada koluna bir helga takıyormuşş
Sonra bir helgayla evlenip koluna takıp Türkiye’ye geliyorlarmış
amaa biz prenslerin eşlerinden daha güzelizzz deriz biz de.sezen aksunun şarkısı gibi:beni al beni al onu almaaaaHe prensler de bizi bekliyordu kollarını açmış
Şey gibi bdv deki kadınların kocalarını bekleyen diğer kadınlar gibi
amaa biz prenslerin eşlerinden daha güzelizzz deriz biz de.sezen aksunun şarkısı gibi:beni al beni onu almaaaa
aklıma gece gece fötr şapkalı üstünde tüyde olacak bir elinde de radyo bir elinde bavul kolunda helgaaa mahmut abeyyy canlandıNiye ikiniz birden helga dediniz yahu bir bildiğiniz varsa şimdi söyleyin
teknoloji gelişti sıkıntı yok cep telefonunda miss gibi çevirmenin varrr artıkımmm.dile ne gerek var hem.bir göz süzsen alayı peşindeeeYalnız benim bir sıkıntım var.
İletişim kuramıyorum ben
Türkçe bilen bir avrupalı bey lazım bana
Benimde aklıma Kemal sunalın postacı saban filmindeki helga geldiaklıma gece gece fötr şapkalı üstünde tüyde olacak bir elinde de radyo bir elinde bavul kolunda helgaaa mahmut abeyyy canlandı
He beraberkende Google translatele anlaşırlar artıkteknoloji gelişti sıkıntı yok cep telefonunda miss gibi çevirmenin varrr artıkımmm.dile ne gerek var hem.bir göz süzsen alayı peşindeee
Ahahah ilahi dil bilmiyorumun bu kadar farklı denebilecegini düşünemezdimYalnız benim bir sıkıntım var.
İletişim kuramıyorum ben
şimdi sitedeki avukat üyelerden biri gelipp :boşandırıcı geldiii hanımmmmm -diyecek bizeHe beraberkende Google translatele anlaşırlar artık
Türkçe bilen avrupalı var ama çakma türk malı bilmem begenirmisinYalnız benim bir sıkıntım var.
İletişim kuramıyorum ben
O nasil oluyor? Ben Türkçe bilen yabanciya az denk geldim o da karısı/kocasi Türkse anca öyleTürkçe bilen avrupalı var ama çakma türk malı bilmem begenirmisin
Sözde avukatlar tam bir aile kurucu çıktılar . Yazık valla acıyorum , bunlar meteliksiz kalır ayolşimdi sitedeki avukat üyelerden biri gelipp :boşandırıcı geldiii hanımmmmm -diyecek bize
Euroya avro diyen yabancılar . Bil bakalım kim ?O nasil oluyor? Ben Türkçe bilen yabanciya az denk geldim o da karısı/kocasi Türkse anca öyle
site açmaya karar verdim buraya rakip.ismi de Avratlar kulübü olacakSözde avukatlar tam bir aile kurucu çıktılar . Yazık valla acıyorum , bunlar meteliksiz kalır ayol
Mune duymasın banlanırsın vallasite açmaya karar verdim buraya rakip.ismi de Avratlar kulübü olacak
sayende duyacak zatennnMune duymasın banlanırsın valla
He beraberkende Google translatele anlaşırlar artık