- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.321
Bu sefer de sudan kayıp veriyoruztaharet bezi dikin diyor eşim ablalarına.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sefer de sudan kayıp veriyoruztaharet bezi dikin diyor eşim ablalarına.
millet para harcamamaya çözüm bulmuş.haftasonu dahil evden çıkmamak.e o zaman herhangi bir suçtan cezaevine düşerim daha iyi.orada da var yemek yatak tv ayoll.Bu sefer de sudan kayıp veriyoruz
Evet mevzu neeydi
Tuvalet kağıdı fiyatları çok artmış. Ceyceyle biz de yüklükteki çocuklara taharet bezi mi diksek diye düşünüyordukEvet mevzu neeydi
geçinememekEvet mevzu neeydi
İyi fikir. Google taharet bezi modelleri enterTuvalet kağıdı fiyatları çok artmış. Ceyceyle biz de yüklükteki çocuklara taharet bezi mi diksek diye düşünüyorduk
Çıkıyoruz da sanki alemlere akıyoruz zaten mevcut ekonomik durumda yapabildiklerimiz belli. Bir de ekonomi kötü deyip Spotify'a Netflix'e para verenleri eleştiriyorlar bazıları. Eğlenmek için başka çok seçenek kalmış gibi.millet para harcamamaya çözüm bulmuş.haftasonu dahil evden çıkmamak.e o zaman herhangi bir suçtan cezaevine düşerim daha iyi.orada da var yemek yatak tv ayoll.
Valla ben çook pahalı biyerden normal fiyatları olan bi yere yeni taşındım daha yeni yendi kavrıyorum pahalılığıÇıkıyoruz da sanki alemlere akıyoruz zaten mevcut ekonomik durumda yapabildiklerimiz belli. Bir de ekonomi kötü deyip Spotify'a Netflix'e para verenleri eleştiriyorlar bazıları. Eğlenmek için başka çok seçenek kalmış gibi.
Grip çok gıcık ya geçmiş olsunKardeşim bugün grip olduğu için okula gitmemişti bana da bulaştırmış sanırım hapşırmaya başladım. Bu çocuk safi zarar bana ya
iyiyimYakşamlaaar nasısın
geçmiş olsunKardeşim bugün grip olduğu için okula gitmemişti bana da bulaştırmış sanırım hapşırmaya başladım. Bu çocuk safi zarar bana ya
Teşekkür ederimgeçmiş olsun
ben kenarlarına türkan şoray kirpiği oyalayacağımmİyi fikir. Google taharet bezi modelleri enter
aynı odada kalan 2 kuma gibisiniz vallaKardeşim bugün grip olduğu için okula gitmemişti bana da bulaştırmış sanırım hapşırmaya başladım. Bu çocuk safi zarar bana ya
Tahriş etmesin sonraben kenarlarına türkan şoray kirpiği oyalayacağımm
Kız o insanın dötünü gıdıklarben kenarlarına türkan şoray kirpiği oyalayacağımm
Öff valla bıktım ya özel alanım yok.aynı odada kalan 2 kuma gibisiniz valla
kirpik şeyine kaçmasın yaz çekinme açık açık yaz.evet kaçabilerrrr dedim olabilerrrrTahriş etmesin sonra
Kirpiğin iyi durduğu tek organ göz bencekirpik şeyine kaçmasın yaz çekinme açık açık yaz.evet kaçabilerrrr dedim olabilerrrr