- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.361
iykkk yumurtadan soğudum yeminlennnOndan sonra da yumurta pahalı tavaya kırıp yesen bunlar olmayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iykkk yumurtadan soğudum yeminlennnOndan sonra da yumurta pahalı tavaya kırıp yesen bunlar olmayacak
Premature olur oFön makinesiyle 10 günde oluyor
Ben çok midesizim galibaiykkk yumurtadan soğudum yeminlennn
Floresanın altına koy birkaç gün tamamPremature olur o
O sarılık içinFloresanın altına koy birkaç gün tamam
Doğru onu hesaba katamadımo masraflı elektrik kaç para haberin var mı?
Tamam vantilatörle de hava şeysini sağlarsınO sarılık için
Bi erkek bulup bildiğin çocuk yapmak daha kolay geldi şuan banaTamam vantilatörle de hava şeysini sağlarsın
bu arada sen tıp yazma.geçinemiyorlarmış.prohistorya ve ön asya arkeolojisi yaz.en iş garantili bölümmmDoğru onu hesaba katamadım
bunca sene bdv de heçç bir şey öğrenememişsin:irkek demek dert demekkkkBi erkek bulup bildiğin çocuk yapmak daha kolay geldi şuan bana
Vantilatörde çocuk yapacak baksana tıp yazmasın da ne yazarsa yazsınbu arada sen tıp yazma.geçinemiyorlarmış.prohistorya ve ön asya arkeolojisi yaz.en iş garantili bölümmm
Isı daha iyi akarı kokarı yok. Daha hızlı oluyor. Mesela benim yüklüğün en üst rafındaki kazara oldu. Gece hava çok soğuktu ben de polar pijama giydim kendimi önce yorgan üstüne de battaniyeye dürüm gibi sardım sabah ağlamasına uyandım. Fazla ısıdan bir gecede oldu. Gerçi biraz ufaktı ama olsun.Bi erkek bulup bildiğin çocuk yapmak daha kolay geldi şuan bana
Yok yahu kumarbaz ana kuzusu ve evli erkek bulurum onlar havada kapıldığına göre en iyi onlar bencebunca sene bdv de heçç bir şey öğrenememişsin:irkek demek dert demekkkk
adını öğren de ilerde yanlışlıkla hastası olmayasınnnVantilatörde çocuk yapacak baksana tıp yazmasın da ne yazarsa yazsın
o adamlar karaborsaYok yahu kumarbaz ana kuzusu ve evli erkek bulurum onlar havada kapıldığına göre en iyi onlar bence
Valla ya sağlam adamı komaya sokar hafazanallahadını öğren de ilerde yanlışlıkla hastası olmayasınnn
Nerde bizde o şans demio adamlar karaborsa
Ön Asya arkeolojisine puanım yeter mi kiibu arada sen tıp yazma.geçinemiyorlarmış.prohistorya ve ön asya arkeolojisi yaz.en iş garantili bölümmm
Sen o yüklüğü bi ilaçla yoksa senin yüklüğün nüfusu çini geçecekIsı daha iyi akarı kokarı yok. Daha hızlı oluyor. Mesela benim yüklüğün en üst rafındaki kazara oldu. Gece hava çok soğuktu ben de polar pijama giydim kendimi önce yorgan üstüne de battaniyeye dürüm gibi sardım sabah ağlamasına uyandım. Fazla ısıdan bir gecede oldu. Gerçi biraz ufaktı ama olsun.
Vantilatörde çocuk yapacak baksana tıp yazmasın da ne yazarsa yazsın
Öf siz ne anlarsınız fonksiyonel tıptanadını öğren de ilerde yanlışlıkla hastası olmayasınnn