- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.301
kemiğim ağrımasa mükemmel olacak ta sanki boks maçından çıkmış boksör gibi hasarlıyımmOff mükemmel ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kemiğim ağrımasa mükemmel olacak ta sanki boks maçından çıkmış boksör gibi hasarlıyımmOff mükemmel ya
Benim de kulaklarım çınlıyor, başım dönüyor, gözlerim kararıyor. Bıraksan 18 saat uyuyabilecek kıvamdayımkemiğim ağrımasa mükemmel olacak ta sanki boks maçından çıkmış boksör gibi hasarlıyımm
aa vertigo mu var yoksa sen de?ya da aşırı ders çalışmaktandırBenim de kulaklarım çınlıyor, başım dönüyor, gözlerim kararıyor. Bıraksan 18 saat uyuyabilecek kıvamdayım
Ya bilmiyorum ki ceycey. Vertigoda sanırım başını çevirince ya da işte yatarken pozisyon değiştirince başın dönüyormuş. Bende o olmuyor. Sadece ayağa kalkınca. Ama kulağımın çınlamadığı an yok diyebilirim. Sadece şiddeti değişiyor. Valla tam anlamıyla sessizliği özledimaa vertigo mu var yoksa sen de?ya da aşırı ders çalışmaktandır
ev halkı 1 haftalığına başka şehre gidecek.sen de evde kafanı dinleyeceksin.senin yaşlarında bana en iyi gelen şey buydu vallaYa bilmiyorum ki ceycey. Vertigoda sanırım başını çevirince ya da işte yatarken pozisyon değiştirince başın dönüyormuş. Bende o olmuyor. Sadece ayağa kalkınca. Ama kulağımın çınlamadığı an yok diyebilirim. Sadece şiddeti değişiyor. Valla tam anlamıyla sessizliği özledim
KBB'ye randevu aldım kafamın sesini kısar mısınız demeyi düşünüyorumev halkı 1 haftalığına başka şehre gidecek.sen de evde kafanı dinleyeceksin.senin yaşlarında bana en iyi gelen şey buydu valla
Arkadaşım işyerinin verdiği yılbaşı partisine gidecek bir otelde. Ona elbise baktık bugün internetten. Koton'un üstüne çıkamadım. H&M'de fiyatlar uçmaya başladı, Bershka ve Pull &Bear'a geldiğimde ağlıyordumindirimdeki kıyafetlere bile zam yapıyor firmalar pess.ne almasan da zarardasın alsan da paran gidiyor zarardasınnn
jale tezerede bakDoğa kolejine yaptım nesibeyle görüştüm sadece. Ordan indirim talep ettim. Bir tanıdık var orayla bağlantılı. Diğerlerine henüz bakamadım akşam bakarım. Saat 2 ye kadar yatakda kaldım bugün . Tv izledim boş boş. Sadece yemek yaptım sonra da
morhipoya baksın uyguna bulunuyor people by fabrika markasındaArkadaşım işyerinin verdiği yılbaşı partisine gidecek bir otelde. Ona elbise baktık bugün internetten. Koton'un üstüne çıkamadım. H&M'de fiyatlar uçmaya başladı, Bershka ve Pull &Bear'a geldiğimde ağlıyordum
Bershka'da 20 liraya kot bulup almadığım gün için de ağlayacağım bir ara not aldım onuArkadaşım işyerinin verdiği yılbaşı partisine gidecek bir otelde. Ona elbise baktık bugün internetten. Koton'un üstüne çıkamadım. H&M'de fiyatlar uçmaya başladı, Bershka ve Pull &Bear'a geldiğimde ağlıyordum
geçen hafta 119 a aldığım a aldığım mont tarzı eşofman üstü bu hafta 149 tl.sınıfa 3 şişe kolonya stokladım ıslak mendilde.bir de stokçuluk yapmayın diyorlar.sıkıysan yapmaaBershka'da 20 liraya kot bulup alamadığım gün için de ağlayacağım bir ara not aldım onu
Ben bunu beğendimmorhipoya baksın uyguna bulunuyor people by fabrika markasında
Tuvalet kağıdı fiyatları beni çok üzüyor. İşlevi belli sonuçtageçen hafta 119 a aldığım a aldığım mont tarzı eşofman üstü bu hafta 149 tl.sınıfa 3 şişe kolonya stokladım ıslak mendilde.bir de stokçuluk yapmayın diyorlar.sıkıysan yapmaa
Yakşamlaaar nasısıniyi akşamlar
jerse kumaştan galibakilo sorunu yoksa herkese yakışır bu ellbiseBen bunu beğendim
taharet bezi dikin diyor eşim ablalarına.Tuvalet kağıdı fiyatları beni çok üzüyor. İşlevi belli sonuçta
Yok yok zayıfjerse kumaştan galibakilo sorunu yoksa herkese yakışır bu ellbise