- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.261
Yolarak elde edilmiyorsa sorun olmaz bence ya. Hem niye yolarak yaparlar ki başka yolu yok muyok birini bilerek aldım ama yolarak elde edilmiyormuş öyle yazıyor etiketinde ingilizce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolarak elde edilmiyorsa sorun olmaz bence ya. Hem niye yolarak yaparlar ki başka yolu yok muyok birini bilerek aldım ama yolarak elde edilmiyormuş öyle yazıyor etiketinde ingilizce.
Nasıl elde edildi acabayok birini bilerek aldım ama yolarak elde edilmiyormuş öyle yazıyor etiketinde ingilizce.
kaz tüyü yastıkalr var ben de istikbalin 15 yıldır kullanıyorum.yolarak yapılmamıştır diye umuyorum.diğer türlüsü vahşet çünküYolarak elde edilmiyorsa sorun olmaz bence ya. Hem niye yolarak yaparlar ki başka yolu yok mu
Ya koyun gibi falan keserek yapamıyorlar mı neden yoluyorlar bu hayvanları canlı canlıNasıl elde edildi acaba
Tüy yapısı farklı yaYa koyun gibi falan keserek yapamıyorlar mı neden yoluyorlar bu hayvanları canlı canlı
yenmek için kesilen kazların tüylerinden yorgan geldi komşuma.karstan geldi hatta.biriktirmişler kestikçe.orda kaz yermiş herkesTüy yapısı farklı ya
Ya acaba neleri bilmeden kullanarak hayvanlara zarar veriyoruz kim bilirTüy yapısı farklı ya
Sanırım şey eti için beslenen hayvan kesilince tüyü de tekstilde kullanılıyor.Ya koyun gibi falan keserek yapamıyorlar mı neden yoluyorlar bu hayvanları canlı canlı
uyumaya çalışayım sabah ola hayrola.herkese iyi gecelerrrr.Ya acaba neleri bilmeden kullanarak hayvanlara zarar veriyoruz kim bilir
Evet biz de yeriz kışın özellikle Kars'a da baya uzağız halbukiyenmek için kesilen kazların tüylerinden yorgan geldi komşuma.karstan geldi hatta.biriktirmişler kestikçe.orda kaz yermiş herkes
iyi geceleruyumaya çalışayım sabah ola hayrola.herkese iyi gecelerrrr.
benim montta öyle yazıyordu işte.abd den geldi hediye.Sanırım şey eti için beslenen hayvan kesilince tüyü de tekstilde kullanılıyor.
Tam ben yazacaktım iyice uykum geldi. Sizinle konuşmak çok güzeldi çok keyif aldım iyi geceleruyumaya çalışayım sabah ola hayrola.herkese iyi gecelerrrr.
Bilmukabele, iyi geceler yattım ben deTam ben yazacaktım iyice uykum geldi. Sizinle konuşmak çok güzeldi çok keyif aldım iyi geceler
Çok yakın olmadığın biriyse ajanda iş görür bence. Özellikle temalı ajandalar çıktı ya Harry Potter, friends vs onlar çok güzel bence.Iyi akşamlar kızlar çok da yakın olmadığım bir arkadaş grubu ile ayrıksı olmamak için yılbaşı çekilişi yaptık hiç de anlaşamadığım anlaşamayacağım bir kız geldi hediye ne alabilirim sizce asla Kötü bir şey almam yani sonuçta bu farklı durum ne alabilirim
Selam tatlı kız. Ben de çeviri yapıyorum. Çeviri dediğim türkçeden türkçeye çeviriyorum. Kocam yazı yazmış sitede yayınlıycak. Şunu insancıl bir türkçeye çevirsene dedi. Sen napın?