- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.241
Bu mesajların ekran görüntüsünü alıp cimere bildireceğim sizi. Çocukcağız her gün antrikot ve dana biftek de yiyemiyordur kesinE doğurdum ben kabul olmadı mı şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mesajların ekran görüntüsünü alıp cimere bildireceğim sizi. Çocukcağız her gün antrikot ve dana biftek de yiyemiyordur kesinE doğurdum ben kabul olmadı mı şimdi
Ee şimdi şöyle ki çocuk belki vegan olmak ister diye şeyettim benBu mesajların ekran görüntüsünü alıp cimere bildireceğim sizi. Çocukcağız her gün antrikot ve dana biftek de yiyemiyordur kesin
somon yemiyor diye kafasız olacak beyni gelişmeyecek de dendi bdv de.ben ömrümde et yemedim demek ki süzme zekasızımmBu mesajların ekran görüntüsünü alıp cimere bildireceğim sizi. Çocukcağız her gün antrikot ve dana biftek de yiyemiyordur kesin
Bunu hatırladımsomon yemiyor diye kafasız olacak beyni gelişmeyecek de dendi bdv de.ben ömrümde et yemedim demek ki süzme zekasızımm
A aaa üstüme iyilik sağlık bir de küçücük çocuğa veganlık gibi ciddi bir ideolojiyi mi dayatıyorsunuz!!!11Ee şimdi şöyle ki çocuk belki vegan olmak ister diye şeyettim ben
E bilmiyor muydun ben doğar doğmaz dile gelmiş pars yüreği ve kımız istemişim meselasomon yemiyor diye kafasız olacak beyni gelişmeyecek de dendi bdv de.ben ömrümde et yemedim demek ki süzme zekasızımm
Yok bacım dayatma yok koklattık sadece bi kereA aaa üstüme iyilik sağlık bir de küçücük çocuğa veganlık gibi ciddi bir ideolojiyi mi dayatıyorsunuz!!!11
büyük köpekten korkuyorum dersin detttt onların mekanını sen işgal etmişsindir napsın hayvanlar derler deri ceketime kızarlar ama kendileri hayvanları kızartıp yerler.bunu yıllardır çözememişimdirA aaa üstüme iyilik sağlık bir de küçücük çocuğa veganlık gibi ciddi bir ideolojiyi mi dayatıyorsunuz!!!11
Off Allah'ım çıldıracağım herkes berbat anne burada tek ben mükemmel anneyimYok bacım dayatma yok koklattık sadece bi kere
Bugün yüklülüğü sildin galibaOff Allah'ım çıldıracağım herkes berbat anne burada tek ben mükemmel anneyim
anneyimm ben anne saksı değilimmm yaz profilineOff Allah'ım çıldıracağım herkes berbat anne burada tek ben mükemmel anneyim
Yani gerçek kürk ve yalnızca deri için avlanan hayvanların derisini giymiyorsan sorun yok bence. İnek derisi falan et yiyorsan eğer giyersin zaten yemek için kesiliyorbüyük köpekten korkuyorum dersin detttt onların mekanını sen işgal etmişsindir napsın hayvanlar derler deri ceketime kızarlar ama kendileri hayvanları kızartıp yerler.bunu yıllardır çözememişimdir
Hem de bol çamaşır suyuylaBugün yüklülüğü sildin galiba
kürk hem sevmem hem de giymem zatenn.kaz tüyü giyiyorum ama maalesefYani gerçek kürk ve yalnızca deri için avlanan hayvanların derisini giymiyorsan sorun yok bence. İnek derisi falan et yiyorsan eğer giyersin zaten yemek için kesiliyor
En iyi mikemmel ana sensinHem de bol çamaşır suyuyla
şu yazdıklarımızı reelde bizi tanıyanlar görmez inşallah.hepimizi tımarhaneye tıkarlar ayollEn iyi mikemmel ana sensin
Ben mesela kaz tüyünün nasıl elde edildiğini bilmiyordum daha yeni öğrendim. Sen de muhtemelen bilmiyorken aldın. Bilmeden yapılanın günahı olmaz.kürk hem sevmem hem de giymem zatenn.kaz tüyü giyiyorum ama maalesef
Reelde tanıyanlar yazdıklarımı görse iyi bari biraz akıllanmış derlerşu yazdıklarımızı reelde bizi tanıyanlar görmez inşallah.hepimizi tımarhaneye tıkarlar ayoll
BiliyorumEn iyi mikemmel ana sensin
yok birini bilerek aldım ama yolarak elde edilmiyormuş öyle yazıyor etiketinde ingilizce.Ben mesela kaz tüyünün nasıl elde edildiğini bilmiyordum daha yeni öğrendim. Sen de muhtemelen bilmiyorken aldın. Bilmeden yapılanın günahı olmaz.