- 3 Eylül 2018
- 8.613
- 45.749
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.201
Evli değilim sevgilim yok görümcem doğum günümde aramadı sizce numarasını sileyim miBu da baya mantıklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evli değilim sevgilim yok görümcem doğum günümde aramadı sizce numarasını sileyim miBu da baya mantıklı
Cnm bence boşan40 yıl sonra ikizimi buldum yolda karşılaştık ayna var sandım karşıda ama yokmuşş.ben ne yapacağım şimdiiii?
Tv programını arayan kadın vardı kocası sanıp kocasının ikiziyle sevişmiş o geldi aklıma ikiz deyince asdkflfşgi40 yıl sonra ikizimi buldum yolda karşılaştık ayna var sandım karşıda ama yokmuşş.ben ne yapacağım şimdiiii?
Yoksa evini basıp kafasına mı oturayımEvli değilim sevgilim yok görümcem doğum günümde aramadı sizce numarasını sileyim mi
k.k ya üye olma şartları arasında boşanmış kadın olmak mutlaka olsun.önce boşan sonra üyeliği kapCnm bence boşan
Şiddet içeriyor bu linçlenirsin bakYoksa evini basıp kafasına mı oturayım
Yuva yıkıcı gadınk.k ya üye olma şartları arasında boşanmış kadın olmak mutlaka olsun.önce boşan sonra üyeliği kap
hadi kadın karıştırdı da ada nasıl karıştırdı yahuu?Tv programını arayan kadın vardı kocası sanıp kocasının ikiziyle sevişmiş o geldi aklıma ikiz deyince asdkflfşgi
Adam biliyormuş kadını kandırmış güyahadi kadın karıştırdı da ada nasıl karıştırdı yahuu?
Ben dertleşmek için açtım siz daha çok moralimi bozuyorsunuz ne diyeyim kadının düşmanı kadın, herkes kalbinin ekmeğini yerŞiddet içeriyor bu linçlenirsin bak
vaşşşşş.allah kayının da hayırlısını versinAdam biliyormuş kadını kandırmış güya
hah beddua da et tam olsunnBen dertleşmek için açtım siz daha çok moralimi bozuyorsunuz ne diyeyim kadının düşmanı kadın, herkes kalbinin ekmeğini yer
Kendi mutsuzluğunuzu kininizi burda kusmayın litfenBen dertleşmek için açtım siz daha çok moralimi bozuyorsunuz ne diyeyim kadının düşmanı kadın, herkes kalbinin ekmeğini yer
Beni kınayan benim köyneğimi giysinhah beddua da et tam olsunn
Bu özlü sözü demeyeydin iyiydi etkilendimBeni kınayan benim köyneğimi giysin
yaşı 18 ama yaşadıkları 2088 yaşında.kaç koca gördü kaç gayrimeşru çocuk yaptı kaç adama metres oldu ovvvv yaz yaz bitmezzzKendi mutsuzluğunuzu kininizi burda kusmayın litfen
Üstad gibi bir şey o zamanyaşı 18 ama yaşadıkları 2088 yaşında.kaç koca gördü kaç gayrimeşru çocuk yaptı kaç adama metres oldu ovvvv yaz yaz bitmezzz
sitede bir duayendir kendisi.Üstad gibi bir şey o zaman
O zaman asıl bitirici darbeyi vuruyorum: zengine hayırlı olsun derler fakire nerden bildin derlerBu özlü sözü demeyeydin iyiydi etkilendim