- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.541
Çok teşekkür ederimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir yeri haklıyorlar öbür yer yıkılıyor.Peki neden böyle bi şey yapıyorlar?
Ben sürekli bağırmak istiyorum. Ya ben küçüktüm okul öncesi yaşlardaydım TV'de yaban diye bir karakter vardı çook hayal meyal hatırlıyorum barzo bir tipti hani. Kendimi onun gibi hissediyorum. Yani duygu durumumun resmini çizseler o adam olurdu.Ben bi sra kum torbası mı alsam acaba diyordum
Ciddi ciddi düşündüm
Apartmanda olur mu bu?bence kum torbasına beyzbol sopasıyla patlatma hedefi koyabilirsin :)))
Umarım en kısa zamanda hallolurBir yeri haklıyorlar öbür yer yıkılıyor.
Herkes kendine birini seçmiş demek kiBen sürekli bağırmak istiyorum. Ya ben küçüktüm okul öncesi yaşlardaydım TV'de yaban diye bir karakter vardı çook hayal meyal hatırlıyorum barzo bir tipti hani. Kendimi onun gibi hissediyorum. Yani duygu durumumun resmini çizseler o adam olurdu.
İnternetten araştırdım bulamıyorum da ya yeşilçam filmi olan çıkıyor sadece acaba öyle bir yok muydu ben mi uydurdumHerkes kendine birini seçmiş demek ki
Sana da yaban düştü
haneler yaban karakteriİnternetten araştırdım bulamıyorum da ya yeşilçam filmi olan çıkıyor sadece acaba öyle bir yok muydu ben mi uydurdum
Benim hiçbi fikrim yokİnternetten araştırdım bulamıyorum da ya yeşilçam filmi olan çıkıyor sadece acaba öyle bir yok muydu ben mi uydurdum
Bak bu nelluniverso hatırlattıBenim hiçbi fikrim yok
Küçğkken kızgın değildim herhalde
Dikkatimi çekmemiş
Böyle görünce biraz tanıdık geldi bak
aynen öyle, kaptan mağara adamıBöyle görünce biraz tanıdık geldi bak
Mağara adamı gibi bi şey miydi bu
Avcıymış. Hatırladığım kadarıyla kaba saba hödük bir tiptiBöyle görünce biraz tanıdık geldi bak
Mağara adamı gibi bi şey miydi bu
Tamam biliyormuşum o zamanaynen öyle, kaptan mağara adamı
Çok popüler bir insan değilmiş kendisiTamam biliyormuşum o zaman
Çok gerilerde kalmış hafızamda
Görüşürüüüzkızlar size iyi eğlenceler, görüşürüz
Bi sen biliyorsunÇok popüler bir insan değilmiş kendisi
Ben böyle çok saçma sapan şeyleri bilirim zaten nedenseBi sen biliyorsun
Ben de fena değildirim o konulardaBen böyle çok saçma sapan şeyleri bilirim zaten nedense
Eski çgh'de hıyarlı baba diye çok antipatik bir karakter vardı sürekli salatalık yerdi bir de karısı vardı bıyıklı, Büşra Pekin oynuyordu karısını. O da sürekli havuç yerdi. Hatırlıyor musun?Ben de fena değildirim o konularda
Ama bunu kaçırmışım