- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.501
Neden kiYaa bugün kafam çok dolu hiç şey yapamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden kiYaa bugün kafam çok dolu hiç şey yapamadım
Havalardan mi bilmiyorum çok mutsuzumNeden ki
Bak kendine güzel bir isim bul diyorum enerjini değiştir güzel birde profil yap kendine Onu bile yapmiyorsunHavalardan mi bilmiyorum çok mutsuzum
Aklıma isim gelse değiştireceğimBak kendine güzel bir isim bul diyorum enerjini değiştir güzel birde profil yap kendine Onu bile yapmiyorsun
Buyrun kime bakmıştınız
dünyaları yedim doymadım , sanırım hasta olcam :)
Benim de canım çok tatlı istiyor ben de onun üstüne regl oldum, iki gündür sürekli karnım ağrıdı. Keyifsizim o yüzden biraz süper bir hayatdünyaları yedim doymadım , sanırım hasta olcam :)
sen nasılsın , en son halsizliğin vardı galiba
Bugunde aksam oldu işte napalim
iyiyim aşkom senden naber
ayakları sıcak tutunca ağrı biraz hafifliyor . patik panduf falan varsaBenim de canım çok tatlı istiyor ben de onun üstüne regl oldum, iki gündür sürekli karnım ağrıdı. Keyifsizim o yüzden biraz süper bir hayat
Uykulu senn? Bu arada adaçayı iyi geliyor bana regl olunca rahatlatıyor karın ağrımı varsa bir dene
Keyifsizim ya sıkıldım sosyalleşmek istiyorum böyle hiçbir işe yaramıyormuşum gibi hissediyorumiyiyim aşkom senden naber
yürüyüşe çıkıyor musun ? 1 saat yada 30 dk bile olsaKeyifsizim ya sıkıldım sosyalleşmek istiyorum böyle hiçbir işe yaramıyormuşum gibi hissediyorum
sende o tip var bence deVen yine angry birds gibiyim
geçerli hiçvi sebebim yok
Havlu çorap giydim. Bana bu aralar dünyada herhangi bir şey olmak zor gibi geliyor.ayakları sıcak tutunca ağrı biraz hafifliyor . patik panduf falan varsa
Kadın olmak gerçekten zor ya
Adaçayı eskiden bana da iyi gelirdi. Şimdi bırak adaçayını arveles içip yine de Sürünüyorum.Uykulu senn? Bu arada adaçayı iyi geliyor bana regl olunca rahatlatıyor karın ağrımı varsa bir dene
Ama insanın bi sebebi olur ya en azındansende o tip var bence de
Çıkmıyorum. Sanırım çıksam iyi olur.yürüyüşe çıkıyor musun ? 1 saat yada 30 dk bile olsa