- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 40
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.581
Şarkıyı bilmemen doğal bebiş. Bizim yaş grubu bilir onu.Diziyi de şarkıyı da bilmiyorum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şarkıyı bilmemen doğal bebiş. Bizim yaş grubu bilir onu.Diziyi de şarkıyı da bilmiyorum ama
Yurda geldim bugün, yarın okula gideceğim. Yorgunluktan bayılmalı rutinim yine başlıyor
Yok kız. Düpedüz belgesel.ANA HABER I MI
İyidir senden naber bebeğim
Geçmiş olsunİyileşemedim bir türlü yav. Çok uykum var, çok uyuşuğum bu aralar.
aa buradamıydın?ben de komşularrrr kimse yok mu komşularrr diye bağırmaya gelmiştimGeçmiş olsun
Yeni girdim. Elimdeki kitap bitince kitap topiğine bildirim yapmak için girmiştim. Dün de çok kimse yoktur. Bugün de burası pek aktif değilmiş.aa buradamıydın?ben de komşularrrr kimse yok mu komşularrr diye bağırmaya gelmiştim
Sağ ol hemşo.Yeni girdim. Elimdeki kitap bitince kitap topiğine bildirim yapmak için girmiştim. Dün de çok kimse yoktur. Bugün de burası pek aktif değilmiş.
çocuğun odasını temizledim saatler sürdü .tozlar saçlar yukarılara kadar çıkmış.perdeleri yorganı örtüleri alezi halıyı bile yıkadım.cibinlikleri söktüm yıkadım taktım.sonra sigara böreği sardım.sütüne de 15 temmuz afişi hazırladım ödevmiş yarına.fonu turkuaz rengi karton seçtimm amaaYeni girdim. Elimdeki kitap bitince kitap topiğine bildirim yapmak için girmiştim. Dün de çok kimse yoktur. Bugün de burası pek aktif değilmiş.
neyin var cotard?Sağ ol hemşo.
Neredeyse 1 aydır geçmeyen bir grip var. Korktum 2 defa test yaptırdım, negatif çıktı. Ama geçmiyor bu meret, ne inatçı bir hastalıkmışneyin var cotard?
Maşallah çalışkan hatunçocuğun odasını temizledim saatler sürdü .tozlar saçlar yukarılara kadar çıkmış.perdeleri yorganı örtüleri alezi halıyı bile yıkadım.cibinlikleri söktüm yıkadım taktım.sonra sigara böreği sardım.sütüne de 15 temmuz afişi hazırladım ödevmiş yarına.fonu turkuaz rengi karton seçtimm amaa
çok geçmiş olsun.benim de boğazım yanıyor 10 günü geçti.çocuktan covid kaptım sandım ama testte negatif çıktı.bağışıklığın düşmüştür vitamin desteği alıyor musun?Neredeyse 1 aydır geçmeyen bir grip var. Korktum 2 defa test yaptırdım, negatif çıktı. Ama geçmiyor bu meret, ne inatçı bir hastalıkmış
10 gün odaya sadece yemek bırakmak için girdim.çöp eve dönmüştü.çocuk asla odadan çıkmadı wc dışında.çok bilinçliydi o yüzden bizlere bulaşmadıMaşallah çalışkan hatun
geçmiş olsunİyileşemedim bir türlü yav. Çok uykum var, çok uyuşuğum bu aralar.
yurt günlerimi özledimYurda geldim bugün, yarın okula gideceğim. Yorgunluktan bayılmalı rutinim yine başlıyor
Geçmiş olsun, haberim yoktu. İyi mi bari?10 gün odaya sadece yemek bırakmak için girdim.çöp eve dönmüştü.çocuk asla odadan çıkmadı wc dışında.çok bilinçliydi o yüzden bizlere bulaşmadı