- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.521
yorumlarını okurken hep aklıma şey geliyor, sinirle kafasını çeviren biri şimdi tamamen aklımda angry birds olarak kalacaksınVen yine angry birds gibiyim
geçerli hiçvi sebebim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yorumlarını okurken hep aklıma şey geliyor, sinirle kafasını çeviren biri şimdi tamamen aklımda angry birds olarak kalacaksınVen yine angry birds gibiyim
Türkiye'de yaşıyoruz ya giggles Allah AllaaahAma insanın bi sebebi olur ya en azından
öyle demem niye işe yarayamasın çok güzel şeyler yapıyorsun yeteneklerin var maşallahKeyifsizim ya sıkıldım sosyalleşmek istiyorum böyle hiçbir işe yaramıyormuşum gibi hissediyorum
aynen, çok iyi gelecek. park varsa daha iyi olur, yeşil gönlünü de açarÇıkmıyorum. Sanırım çıksam iyi olur.
zor bi simülasyonTürkiye'de yaşıyoruz ya giggles Allah Allaaah
Kız o zaman ağrı kesici eğer alerjin yoksa dolarex iç karın ağrısına bana en iyi o geliyor biraz uzun sürede etki ediyor tık kesiyorHavlu çorap giydim. Bana bu aralar dünyada herhangi bir şey olmak zor gibi geliyor.
Adaçayı eskiden bana da iyi gelirdi. Şimdi bırak adaçayını arveles içip yine de Sürünüyorum.
Ben de. Benim geçerli sebebim var.Ven yine angry birds gibiyim
Dolorex beni asla kesmiyor. Onu ancak ağrımadan içersem günü ağrısız atlatıyorum. Arveles kesiyordu yarım saat içinde. Bu sefer o da sadece biraz hafifletti.Kız o zaman ağrı kesici eğer alerjin yoksa dolarex iç karın ağrısına bana en iyi o geliyor biraz uzun sürede etki ediyor tık kesiyor
Yok aslında tam neyim biliyor musunyorumlarını okurken hep aklıma şey geliyor, sinirle kafasını çeviren biri şimdi tamamen aklımda angry birds olarak kalacaksın
Ve ben hiç evden çıkmıyorumTürkiye'de yaşıyoruz ya giggles Allah Allaaah
Hayırdır?Ben de. Benim geçerli sebebim var.
Anlatsana gigglesla öfkemizi ona yönlendirip rahatlayalımBen de. Benim geçerli sebebim var.
evet , çok severim o animasyonu :))Yok aslında tam neyim biliyor musun
Ters yüz diye bi animasyon var duygularla ilgili
Ordaki öfke tiplemesiyim ben
Kendime çok yakın hissediyorum onu
Bana da tam tersi öfkeli değil de mizahi yönü kuvvetli bu yüzden yaşadığı şeylere eğlenceli yaklaşan biriymişsin gibi geliyorYok aslında tam neyim biliyor musun
Ters yüz diye bi animasyon var duygularla ilgili
Ordaki öfke tiplemesiyim ben
Kendime çok yakın hissediyorum onu
Ve ben hiç evden çıkmıyorum
Bi derdim kargoculardı
Onlar da yok hayatımda mayış günü gelmediği için
Hayırdır?
Hayırdır?
İşyerinde rutine binemiyoruz, mutlaka düzenimizi bozuyorlar.Anlatsana gigglesla öfkemizi ona yönlendirip rahatlayalım
Ben bi sra kum torbası mı alsam acaba diyordumAnlatsana gigglesla öfkemizi ona yönlendirip rahatlayalım
çok çok çok geçerli bir sebep, umarım bir an önce düzenleyebilirlerİşyerinde rutine binemiyoruz, mutlaka düzenimizi bozuyorlar.
Genel olarakevet , çok severim o animasyonu :))
en çok bdv konularında mı hissediyorsun yoksa genel olarak mı
O da var öfke de varBana da tam tersi öfkeli değil de mizahi yönü kuvvetli bu yüzden yaşadığı şeylere eğlenceli yaklaşan biriymişsin gibi geliyor
Peki neden böyle bi şey yapıyorlar?İşyerinde rutine binemiyoruz, mutlaka düzenimizi bozuyorlar.
Şerefsizlerİşyerinde rutine binemiyoruz, mutlaka düzenimizi bozuyorlar.
Umarım, bu şartlar altında istedikleri verimi almaları biraz zor olacak.çok çok çok geçerli bir sebep, umarım bir an önce düzenleyebilirler
bence kum torbasına beyzbol sopasıyla patlatma hedefi koyabilirsin :)))Ben bi sra kum torbası mı alsam acaba diyordum
Ciddi ciddi düşündüm