- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.461
Ajda senden genç desen de çok şaşırmamAjda Pekkan da Binnur Kaya dan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ajda senden genç desen de çok şaşırmamAjda Pekkan da Binnur Kaya dan
her role şıp diye oturuyor kadın.Ama Şahika Koçarslanlı'dan sonra psikiyatrist rolünde kabullenemiyorum ben onu
Çizgimi bozdurdunuz bana beeee diye bağıracak bir günAma Şahika Koçarslanlı'dan sonra psikiyatrist rolünde kabullenemiyorum ben onu
Bilmiyorum kianlamadim ama sonuç ne oldu peki
Girizekalının başkanııÇizgimi bozdurdunuz bana beeee diye bağıracak bir gün
hala bilmiyorum diyor yahuu.yok bebek falan yokkkkkkBilmiyorum ki
Hmm pekiBilmiyorum ki
Aslında çoğu çocuk ailelerinin beklentileri yüzünden harcanıyor biliyor musun?haklısın ama okul birincisi olabilecekken sadece bu sınav sayesinde olamayacak.eğitim sistemini ben getirmedim ki.bana kalsa dile yeteneği olanlara matematiği fiziği aza indirgeyerek kaldırırım.çok büyük edebiyat yeteneği olan çocuk ona kanalize olacağına mesela matematik fizik de boğuluyor lisede.herşeyi her çocuk öğrensin isteniyor.yanlışlık burdan başlıyor zaten.çoğu çocukta az ondan az ondan öğreniyor ve bomboş mezun oluyor.
hala bilmiyorum diyor yahuu.yok bebek falan yokkkkkk
O önce nickle başlıyorBugün bir doktor şey yazmış bazı kadınlarda döllenme sonrası son bir regl dönemi oluyor mesajı da yeni gördüm evrene kötü enerji yolluyorum heralde been
erkek arkadaşın fosur fosur uyurken sen günlerdir kıvranıyorsun.asıl buna kızıyorum.tek senin probleminmi ki bu?Kızma ceycey bana yaa
Ooooo mevzu derin Behlül kaçarerkek arkadaşın fosur fosur uyurken sen günlerdir kıvranıyorsun.asıl buna kızıyorum.tek senin probleminmi ki bu?
kendisiyle yeni tanıştık aramıza aldık.yanlışlarını yavaş yavaş görecek o da.küçük henüz .Ooooo mevzu derin Behlül kaçar
Konularını okudum senin. Her seferinde anksiyete krizlerine girmene rağmen ısrarla sevişmeye devam ediyorsun. Bu kadar krizlere girseydim herhalde cinsellikten nefret ederdim. Belki de anksiyete ataklarını atlatana kadar seksten uzak dursan daha iyidir neden bu ısrar?Bugün bir doktor şey yazmış bazı kadınlarda döllenme sonrası son bir regl dönemi oluyor mesajı da yeni gördüm evrene kötü enerji yolluyorum heralde been
iyi olmasına çok sevindim.benim kız oldukça iyi ablası
pek giremiyorumLadycharms neredesin.özele yazdın cevap veremedim.benim kız oldukça iyi ablası .ama seni özledikkk katıl aramıza
teşekkür ederim.kimse corona olmasınniyi olmasına çok sevindim
daha da iyi olur inşallah
amin inşallahteşekkür ederim.kimse corona olmasınn