- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.361
2023'ten önce hiçbir yerden emekli olamazsınNiye ya emeklilik yaşım geldi. Neyse mecbur devam o zaman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2023'ten önce hiçbir yerden emekli olamazsınNiye ya emeklilik yaşım geldi. Neyse mecbur devam o zaman.
Ahaahhaha aşırı doğru. Allah'ım çabuk gelsin lütfen. Çok güzel hayallerim var.2023'ten önce hiçbir yerden emekli olamazsın
Sen en azindan zenginliği tatmışsın ne olduğunu biliyorsunben severim safiye soyman ı.tanışmışlığım var.ankarada eğlence yeri vardı onun eskiden meyhane yanii.gerçi ben alkol kullanmam ama çok eğlenmiştimmm .artkım fakirimmm tv den izleyebilirimmm
Allah'tan biz bilmiyoruz yoksa şimdi daha kötü olurduSen en azindan zenginliği tatmışsın ne olduğunu biliyorsun
Anammm Safiye Soyman mı ? Faikkkkkkk şımart beni !
Oda number jsjshshbwjwjsj. Harika ingiliççe adam olana çok bile.
yes I dozonntOda number jsjshshbwjwjsj. Harika ingiliççe adam olana çok bile.
Ay heva gate may pensıl.yes I dozonnt
Ay heva gate may pensıl.
heee seni de love loveBenide love you mi C ceycey0406
senin kafa kağıdında yaş ne yazıyor bakemm.benimkini heç sormaaa martta 44 yazacakkAhaahhaha aşırı doğru. Allah'ım çabuk gelsin lütfen. Çok güzel hayallerim var.
hayatı boşver de önemli bir sorunum var hocamm.Hayattan istifa edemiyor muyuz ya ?
Yaş nasıl sorulur? İşte böyle. Amaan zaten kırklar yeni otuzlar.senin kafa kağıdında yaş ne yazıyor bakemm.benimkini heç sormaaa martta 44 yazacakk
he valla bir zamanlar çok gözell hayatım vardıııSen en azindan zenginliği tatmışsın ne olduğunu biliyorsun
annenlerde bilir onlara da sor önemli bir sorunum varrrrrYaş nasıl sorulur? İşte böyle. Amaan zaten kırklar yeni otuzlar.
Nedir? Sorayım hemen.annenlerde bilir onlara da sor önemli bir sorunum varrrrr