- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.341
safiye soyman ingilazcasibu nasıl bir ingilizce şahaneeeeee.bayıldımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
safiye soyman ingilazcasibu nasıl bir ingilizce şahaneeeeee.bayıldımmm
bu nasıl bir ingilizce şahaneeeeee.bayıldımmm
İyiyim karnım ağrıyor aa neden iyi değilsin dünün etkisi miKızlar nasılsınız ? Hiç iyi değilim ben.
Zamanla geçecek. Daha dün bir bugün iki. Kendine bir de bunun için yüklenme.Alışık olsam bu kadar etkilenmezdim belki ya.
çok geçmiş olsun .su torbası varsa kullan iyi gelir.benim mutfağı kim toplayacakk?bıktım yahuu.bugün 2 banyo anca temizledim bittimm.yarına da tonla iş var.İyiyim karnım ağrıyor aa neden iyi değilsin dünün etkisi mi
Banyo temizlemek çok yorucu kolay gelsin kuzucuk nasıl oldu?çok geçmiş olsun .su torbası varsa kullan iyi gelir.benim mutfağı kim toplayacakk?bıktım yahuu.bugün 2 banyo anca temizledim bittimm.yarına da tonla iş var.
o iyi.cuma günü okula gidecek.2 de sınav olacak.Banyo temizlemek çok yorucu kolay gelsin kuzucuk nasıl oldu?
Geçmiş olsun canım. Sıcak tut ayaklarını. Evet ama daha iyiyim şimdi.İyiyim karnım ağrıyor aa neden iyi değilsin dünün etkisi mi
Haklısın. Arada geliyor ama şimdi daha iyiyim. Umarım nüksetmez. Gece de olmuş hissetmedim mesela.Zamanla geçecek. Daha dün bir bugün iki. Kendine bir de bunun için yüklenme.
ben 10 dakikaya geleceğimmm.mutfağı toplayayım.o zaman dek daha iyi ol lütfen.seni seviyoruzzGeçmiş olsun canım. Sıcak tut ayaklarını. Evet ama daha iyiyim şimdi.
Kolay gelsin. Çok teşekkür ederim ben de çok seviyorum sizi. İyi ki varsınız.ben 10 dakikaya geleceğimmm.mutfağı toplayayım.o zaman dek daha iyi ol lütfen.seni seviyoruzz
Aa sevindim iyi olmasına umarım sınavları da çok iyi geçero iyi.cuma günü okula gidecek.2 de sınav olacak.
Valla nüksedebilir de. Zaten bir daha olmasın kaygısına düştükçe beynin sana onu sürekli hatırlattığı için tekrar bu korkuya kapılma ihtimalin daha yüksek. En iyisi o kaygı geldiğinde bir an önce gitsin bu diye düşünmektense nasıl hissettiğini gözlemlemek.Haklısın. Arada geliyor ama şimdi daha iyiyim. Umarım nüksetmez. Gece de olmuş hissetmedim mesela.
Hayattan istifa edemiyor muyuz ya ?Valla nüksedebilir de. Zaten bir daha olmasın kaygısına düştükçe beynin sana onu sürekli hatırlattığı için tekrar bu korkuya kapılma ihtimalin daha yüksek. En iyisi o kaygı geldiğinde bir an önce gitsin bu diye düşünmektense nasıl hissettiğini gözlemlemek.
Oldu başka istifanız kabul edilmesi bissu hanım, oyna devamHayattan istifa edemiyor muyuz ya ?
Niye ya emeklilik yaşım geldi. Neyse mecbur devam o zaman.Oldu başka istifanız kabul edilmesi bissu hanım, oyna devam