- 14 Aralık 2020
- 511
- 120
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.401
8.sinif mı kızındüşük kuzum sınıf öğretmeni 1 puan bile çok önemli dedi.ankarada iyi liselerin puanı çok yüksek.lgs puanını etkiler dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8.sinif mı kızındüşük kuzum sınıf öğretmeni 1 puan bile çok önemli dedi.ankarada iyi liselerin puanı çok yüksek.lgs puanını etkiler dedi.
Evet değiştiriliyor tabioraya girilen not değiştirilebiliyor mu ?
Ömrümüzün ne aktif en kendimizi bulmamız gereken yılları çılgınlar gibi ders çalışarak kafamızı kaldıramadan geçiyorBu düzen insanı değil. Çok üzülüyorum çocuklara.
yarış atı gibiler çok haklsınnBu düzen insanı değil. Çok üzülüyorum çocuklara.
istediği kadar serbest zamanı var çocuğun hırs yok ki.ama belli bir yarış var bunu kabul edelim eğitim sistemi böyle.herşey not herşey sınavEvet değiştiriliyor tabi
İstersen üst üste yüz kere değiştir
AMa bence çocuğu bi salın
İyi bir okula gitmesini istemenizi anlarım ama
Bu kadar hırs uzun vadede zarar verir çocuğa
Kesinlikle. Daha önce bununla ilgili bir makale okumuştum. Çok sıkılan bu öğrenciler başarılı oluyor ama mutsuzluk , tatminsizlik ve depresyon riskleri daha yüksek oluyor. Zaten düzenli çalışan birikimli öğrenci her daim başarılı olur inan ki.yarış atı gibiler çok haklsınn
yok 5. sınıf8.sinif mı kızın
Hepinize aynı anda hak veriyorum işin içinden çıkamadım ben kaktüsümü nasıl yetiştiricem şimdiistediği kadar serbest zamanı var çocuğun hırs yok ki.ama belli bir yarış var bunu kabul edelim eğitim sistemi böyle.herşey not herşey sınav
ama işte severek çok çalışmıştı sınava.rahatsızlandım acele acele yazdım dedi ateşi çıkmış çünkü daha okuldaykenKesinlikle. Daha önce bununla ilgili bir makale okumuştum. Çok sıkılan bu öğrenciler başarılı oluyor ama mutsuzluk , tatminsizlik ve depresyon riskleri daha yüksek oluyor. Zaten düzenli çalışan birikimli öğrenci her daim başarılı olur inan ki.
şimdi bana tatlım demesen miki.ceycey de ceycey abla deLgs ye etki edecek daha çok senesi olacak tatlım ya
Rahatsız mı etti kusura bakma bilmiyordum bunu gerçektenşimdi bana tatlım demesen miki.ceycey de ceycey abla de
yok da tuhaf oluyor.sen benden çok küçüksün.ceycey de sadece.Rahatsız mı etti kusura bakma bilmiyordum bunu gerçekten
Evet evet kesinlikle bir an alışkanlık o vallahiyok da tuhaf oluyor.sen benden çok küçüksün.ceycey de sadece.
Serbest zaman değil ki olayistediği kadar serbest zamanı var çocuğun hırs yok ki.ama belli bir yarış var bunu kabul edelim eğitim sistemi böyle.herşey not herşey sınav
Onuncu sınıfın sonuna kadar çok çok çalıştım en son onuncu sınıftaki bir öğretmenimiz son haddimize kadar zorladı. Onuncu sınıftan sonra depresyon ve anksiyeteden başımı alamadım. Hele geçen yıl düzgün çalışamadım da üniversitede istediğim yeri de kazanamadım. Belki bu kadar kaygılandırılıp koşullanmasaydım şu an ikinci kez sınava hazırlanıyor olmazdım.Kesinlikle. Daha önce bununla ilgili bir makale okumuştum. Çok sıkılan bu öğrenciler başarılı oluyor ama mutsuzluk , tatminsizlik ve depresyon riskleri daha yüksek oluyor. Zaten düzenli çalışan birikimli öğrenci her daim başarılı olur inan ki.
sen sorununu kafanda çözdün mü?bdv de yazmadın değil mi artık?Evet evet kesinlikle bir an alışkanlık o vallahi
Kaktüs dedin beni yine kazandın. Kaktüsün olam , beni bilgisayarının yanına koy.Hepinize aynı anda hak veriyorum işin içinden çıkamadım ben kaktüsümü nasıl yetiştiricem şimdi
Yazmadım çözdüm gibi ama hala ara ara şüphe geliyor kafamı baya başka şeylere odakliyorum bu aralar ceycey yasen sorununu kafanda çözdün mü?bdv de yazmadın değil mi artık?