- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.321
Ben de levrek memnun oldumbenim ki hamsi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de levrek memnun oldumbenim ki hamsi
Doğrusun aslında. Zaten ifşa olmamak gibi de bir derdi yok anladığım kadarıyla.reklamın iyisi kötüsü olmaz.geçen full estetik yaptıran kadın da vermedi mi instasını.
hee ben de. yatarken dua et de yarın borsadan para kazanayım.halılarımı yıkatmam lazım.3 küçük halıya 70 tl verdim içime oturdu daha büyükleri var sırada.camlar da silinecek en az 150 gayme.çokk para lazım bana çokkkk bdv de evime haftada 5 gün kadın geliyor yazıyorlar ya ağlıyorum fakirliğimeBen de levrek memnun oldum
Olur ederim ama olur da para kaybedersen falan kafama oturma lütfenhee ben de. yatarken dua et de yarın borsadan para kazanayım.halılarımı yıkatmam lazım.3 küçük halıya 70 tl verdim içime oturdu daha büyükleri var sırada.camlar da silinecek en az 150 gayme.çokk para lazım bana çokkkk bdv de evime haftada 5 gün kadın geliyor yazıyorlar ya ağlıyorum fakirliğime
U Umutsuzlukdiyari haklıymış megerbiz bulduk ne vermesi.çünkü kendi adı soyadıyla nik almıştı da
Bismillah neden ?Kızlar nasılsınız ? Hiç iyi değilim ben.
Eve geldim şimdi de. Sürekli bina yıkılır mı diye düşünüyorum.Bismillah neden ?
boyle olmaz amaEve geldim şimdi de. Sürekli bina yıkılır mı diye düşünüyorum.
Evet olmaz ama işte.boyle olmaz ama
Kiz bende bisey oldu sandım İstanbul da gel 1 hafta yaşa 20 senen giderEvet olmaz ama işte.
Alışık olsam bu kadar etkilenmezdim belki ya.Kiz bende bisey oldu sandım İstanbul da gel 1 hafta yaşa 20 senen gider
Evit relaksAlışık olsam bu kadar etkilenmezdim belki ya.
Deneyeceğim. Dışarda unuttum da eve gelince.Evit relaks
Düşünme
Hymeen konusuna bak sinirin zıplar bunu unutursunEvit relaks
Düşünme
daha daha nasılsınız mı demek istedinn?eee sonra
Yes I Dontdaha daha nasılsınız mı demek istedinn?
bu nasıl bir ingilizce şahaneeeeee.bayıldımmmYes I Dont