- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.301
çok geçmiş olsunÇok korktum masaya yapıştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsunÇok korktum masaya yapıştım.
ahha şimdi şikayet ediyorum sizi hanımefendii.Vicdansızsınız hanımefendi ciddi psikolojik sorunlarınız var
Elinizden geleni ardınıza koymayın hanımefendi ben de sizi cumhurbaşkanı başbakan genelkurmay başkanına şikayet edeceğim o yavruyu kurtarsınlarahha şimdi şikayet ediyorum sizi hanımefendii.
kuzum senin adını soyadını okuduğun liseyi bile biliyorum daha ifşalık neyin kalmışş?elime resmini alıp memleketine gelip sokak sokak bu kızı tanıyan var mı diyecek halim yokkİyi geceleeer tatlı rüyalar rüyanızda beni görmeyin kadının spor salonunu ifşa ettiğiniz gibi benim de evimi neyimi ifşa edersiniz şimdi. Yarın görüşürüz
Ceycey senin bilmen başka tüüüm sitenin bilmesi başkakuzum senin adını soyadını okuduğun liseyi bile biliyorum daha ifşalık neyin kalmışş?elime resmini alıp memleketine gelip sokak sokak bu kızı tanıyan var mı diyecek halim yokk
ivett haklısınnnn.ama ben hayatım hakkında çok şey anlatıyorum kesinlikle çoktann tanıyanlar olmuştur ama çok da tınnn.zaten olanları anlatıyorum ayollCeycey senin bilmen başka tüüüm sitenin bilmesi başka
Beni tanıyan olmasa iyi olur burada anlattığım ve hayatımda birçok insanın bilmediği, bilmesini istemeyeceğim bir konu varivett haklısınnnn.ama ben hayatım hakkında çok şey anlatıyorum kesinlikle çoktann tanıyanlar olmuştur ama çok da tınnn.zaten olanları anlatıyorum ayoll
Çok teşekkür ediyorum.çok geçmiş olsun
neymişş o?kadın sevgilim var değildir ya.ama elidorun reklamı gibi:dedim olabilirrrrBeni tanıyan olmasa iyi olur burada anlattığım ve hayatımda birçok insanın bilmediği, bilmesini istemeyeceğim bir konu var
Ahahaha ceycey naptın ya senle ilk tanıştığımız zamanki vukuatlı konumdan bahsediyorumneymişş o?kadın sevgilim var değildir ya.ama elidorun reklamı gibi:dedim olabilirrrr
senin vukuatın bdv vukuatları yanında sinek kadar kalır.konsamatris olmasıyla övünen siz memurlardan çok kazanıyorum çatlayınn diyenn kocasıyla kırıştırdığı kadına senden güzelim diyen de var.tek gecelik ilişkiler yaşayıp kendilerini aşırı modern sananlar da var.kaynanasıyla aklını bozanlar da var.var da varrAhahaha ceycey naptın ya senle ilk tanıştığımız zamanki vukuatlı konumdan bahsediyorum
Konsomatris olduğunu söyleyen hanımefendinin hala arada instası ve tiktokunu stalklıyorumsenin vukuatın bdv vukuatları yanında sinek kadar kalır.konsamatris olmasıyla övünen siz memurlardan çok kazanıyorum çatlayınn diyenn kocasıyla kırıştırdığı kadına senden güzelim diyen de var.tek gecelik ilişkiler yaşayıp kendilerini aaşırı modern sananlar da var.kaynanasıyla aklını bozanlar da var.var da varr
Ahahahaha aşırı haklısın ama işte bazı gereksizler oluyor işte aptal aptal konuşuyorlar. Veya insanlar uzaydan gelmişsin gibi davranabiliyorlar. Neme gerek.senin vukuatın bdv vukuatları yanında sinek kadar kalır.konsamatris olmasıyla övünen siz memurlardan çok kazanıyorum çatlayınn diyenn kocasıyla kırıştırdığı kadına senden güzelim diyen de var.tek gecelik ilişkiler yaşayıp kendilerini aaşırı modern sananlar da var.kaynanasıyla aklını bozanlar da var.var da varr
Oha instasını falan mı verdi balık burcum benim.Konsomatris olduğunu söyleyen hanımefendinin hala arada instası ve tiktokunu stalklıyorum
Bu arada kıslar burcunuz ne
benim ki hamsiKonsomatris olduğunu söyleyen hanımefendinin hala arada instası ve tiktokunu stalklıyorum
Bu arada kıslar burcunuz ne
biz bulduk ne vermesi.çünkü kendi adı soyadıyla nik almıştı daOha instasını falan mı verdi balık burcum benim.
Aaaa salağa bakbiz bulduk ne vermesi.çünkü kendi adı soyadıyla nik almıştı da
Oha instasını falan mı verdi balık burcum benim.
Enee iki tane balık burcu sizi minnoşlarbenim ki hamsi
reklamın iyisi kötüsü olmaz.geçen full estetik yaptıran kadın da vermedi mi instasını.Aaaa salağa bak