- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.261
Sen benden de kötüsün be ceycey bitkilerimiz büyüyünce bizi hiç sevmeyeceklerbende de 3 yıldır hiç çiçeği olmayan orkide var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen benden de kötüsün be ceycey bitkilerimiz büyüyünce bizi hiç sevmeyeceklerbende de 3 yıldır hiç çiçeği olmayan orkide var
Off iyi ki yardım istedik biraz empati kurun ya ne kadar mutsuzsanız gerçek hayatınızda burada böyle acısını çıkarıyorsunuz. Kadının düşmanı kadın.Ay o kadar bilmiyorum
Ben kaktğs uzmanı diyılım
Senin yatacak yerin yokSize bi itirafta bulunayım bak
Eskiden bi menekşem vardı
Açmıyor diye evlatlık verdim ben onu
Sorma kardeş sormaSenin yatacak yerin yok
kadına koyduğun emojilere bak.sanki çocuğumu cami avlusuna mı bıraktım dedi?Senin yatacak yerin yok
Yeni konu başlığı olabilir hazırlıklı olalimkadına koyduğun emojilere bak.sanki çocuğumu cami avlusuna mı bıraktım dedi?
Yeni konu başlığı olabilir hazırlıklı olalim
tanınmayan üye olsam açardım akıllara zarar bir konuda inanmazlar herşeyimi biliyorlarYeni konu başlığı olabilir hazırlıklı olalim
Konu açılırmiş birde üstüme kalırmış aaboowwwtanınmayan üye olsam açardım akıllara zarar bir konuda inanmazlar herşeyimi biliyorlar
konu buldum sana.memur maaşıyla geçinmek her geçen gün zorlaştığından doğacak bebeğimi elon musk a evlatlık vermeye karar verdim hemen konuya gelir ben de vermek istiyorum mümkünse derimm
Zor buldum kimseye veremem vallakonu buldum sana.memur maaşıyla geçinmek her geçen gün zorlaştığından doğacak bebeğimi elon musk a evlatlık vermeye karar verdim hemen konuya gelir ben de vermek istiyorum mümkünse derimm
Ilk kayıt olurken aklıma bir şey gelmedi hiç öneri varsa değiştirmek isterim ben de yaU Umutsuzlukdiyari neden umutsuzluk diyarisin sen
Ne biliyim cnm insanin aklına bu gelir mi isyankar girlllIlk kayıt olurken aklıma bir şey gelmedi hiç öneri varsa değiştirmek isterim ben de ya
Ilk kayıt olurken aklıma bir şey gelmedi hiç öneri varsa değiştirmek isterim ben de ya
ben nikimi hiç değiştirmedim depresyondayım mı yapsam acaba ya da fasfakirim ya da dümdükfakirüyeNe biliyim cnm insanin aklına bu gelir mi isyankar girlll
Yok o zaman herkes aa bu benmiyim der ortalik karışırben nikimi hiç değiştirmedim depresyondayım mı yapsam acaba ya da fasfakirim ya da dümdükfakirüye
Sevdiğin bir sözCidden güzel önerisi olan varsa hemen değiştirelim