- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.221
Nolur banlanmayalım bak spor salonu şeysinde yırttık şükürBak Suriye'den geliyrem.
Sana bi kötülük yapayım mıaaa birden sakinleşiverdim alma isteğim geçtii
Sus kız anma uğursuz uğursuz.Nolur banlanmayalım bak spor salonu şeysinde yırttık şükür
Sevgilisi de evliymiş, ağlaşıyorlarmış beraber.1 dakika baktım kadın evli ve 2 çocukluyken başkasına aşık olmuşşş.hemen gidip boşan yazmalıyımmmmm
Biz çıkalım mıSana bi kötülük yapayım mı
kadın alışverişe teşvik edecek beni altı üstü tecavüz etmeyecek ayollBiz çıkalım mı
Bize bilmediğimiz farklı bir şeyler söyle bunlar bizim hayatımızın normal rutini ayolAlma alma
Dolap neymiş ki hem
Her ley olmuş ateş pahası
Ay sonu zor geliyor
Bla bla bla
Ceycey gözünü kapanooooo
Masterchefte kıymalı pide yapıyorlarBiz çıkalım mı
Belli li deri pantolon peşindeki arkadaşın diyıl amaBize bilmediğimiz farklı bir şeyler söyle bunlar bizim hayatımızın normal rutini ayol
Yok yahu hiç aklıma bu gelmemiştikadın alışverişe teşvik edecek beni altı üstü tecavüz etmeyecek ayoll
Tam da hareketsiz aşk hayatımdan şikayet ettiğim bugünlerde bu konu iyi geldiSevgilisi de evliymiş, ağlaşıyorlarmış beraber.
bugün kzıın bebeğini satıp kargoladım monster high bebeğiydi elinden zor aldımm .parasını sana veririm diye zor ikna ettimBize bilmediğimiz farklı bir şeyler söyle bunlar bizim hayatımızın normal rutini ayol
komşu dedeye aşığım diye konu açsana.yaşı 80 ama çok karizmatik ve kaslı yazzTam da hareketsiz aşk hayatımdan şikayet ettiğim bugünlerde bu konu iyi geldi
Ve deri pantolona gömmeye karar verdinbugün kzıın bebeğini satıp kargoladım monster high bebeğiydi elinden zor aldımm .parasını sana veririm diye zor ikna ettim
Botun iplerini ve tabanını almış babam da. 51.5 lira tutmuş şok oldum. Yine nasıl zam geldiyse. 100 lira fiyat vermeyi düşünüyordum ama bu sefer bana 48.5 lira kalıyor. Bilemiyorum. Sonuçta 42 numara bot öreceğim. İnternette de 130'a satan da var 90'a satan da.bugün kzıın bebeğini satıp kargoladım monster high bebeğiydi elinden zor aldımm .parasını sana veririm diye zor ikna ettim
Wattpad kitapları gibi her cümleye kaslı diye başlayayım mıkomşu dedeye aşığım diye konu açsana.yaşı 80 ama çok karizmatik ve kaslı yazz
yoo onun kendi kasası var oraya koyuyor.asla almam çocuğun parasını.borç almıştım onu da 100 tl fazlasıyla geri verdim vallaVe deri pantolona gömmeye karar verdin
Hemen git konu aç kötü anne miyim diye
yoo onun kendi kasası var oraya koyuyor.asla almam çocuğun parasını.borç almıştım onu da 100 tl fazlasıyla geri verdim valla