- 30 Kasım 2019
- 11.804
- 37.406
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.201
Yerim seni.Tabi büyük şok yaşadın. Karnına nefes almayı dene istersen. 3 saniye al, 2 saniye tut, 5 saniye ver. Gevşemeye yardımcı oluyor. Böğürtlen çayını iç sonra da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerim seni.Tabi büyük şok yaşadın. Karnına nefes almayı dene istersen. 3 saniye al, 2 saniye tut, 5 saniye ver. Gevşemeye yardımcı oluyor. Böğürtlen çayını iç sonra da
ayy Ankara da aynısıı.kızılay a gitmez oldum.gittiğimde bakıyorum en beyaz insan benim sanki ben yabancıyım oradaAhhh İstanbul gibi var mı
Oksijen yok
Kalabalik hat safha
Pahalı olmayan şey yok
Kac bin çeşit ırk dil
Muazzam muazzamm misss
Canım ülkem Afganistanım... Ehe pardon Türkiye'm diyecektim. Çay alıp geliyorum.ayy Ankara da aynısıı.kızılay a gitmez oldum.gittiğimde bakıyorum en beyaz insan benim sanki ben yabancıyım orada
ayy Ankara da aynısıı.kızılay a gitmez oldum.gittiğimde bakıyorum en beyaz insan benim sanki ben yabancıyım orada
benim mesleğim turizm alışığımdır bir çok millete de.bu son gelen 5 milyona heçç alışamadımmm.Geçenlerde eminonu ne gittim oraya zaten çok turist gelirdi de bu sefer bir gittim tüm ırk dolmuş çarpısiyoruz veya yol ortası konusuyorlar yer isteyemiyorum falan
Annem dedi senin sesin çıkmadı hayırdır dedim bir tane dilimi bilen yok ki kime neden diyim
Öhömm ceycey çay içer misin?benim mesleğim turizm alışığımdır bir çok millete de.bu son gelen 5 milyona heçç alışamadımmm.
benim çay devamlı kaynarr.sana afiyet olsunn.diplomalı kakılmışımm ayoll.yemeklerimi de yaptım borsa mı da oynadımm.hem çorba karıştırıp hem arkadaşla sohbet edip hem de hisse alıp satabilir misin?ben 3ünü aynı anda yapıyorummÖhömm ceycey çay içer misin?
Suriyemmmm.Canım ülkem Afganistanım... Ehe pardon Türkiye'm diyecektim. Çay alıp geliyorum.
Ay evet olunca haber verin nolurbdv de varmı ki şöyle akıllara zarar konu?
1 dakika baktım kadın evli ve 2 çocukluyken başkasına aşık olmuşşş.hemen gidip boşan yazmalıyımmmmmAy evet olunca haber verin nolur
Bir başşkadırrr benim memmleketiiim başka ne vardı? Hah: Irmağınıın akışınaaa öölürümm Suriy... pardon TüürkiyemmSuriyemmmm.
Ha gayretsenin ilçeyi buldum da geriye evin tam adresi kaldı .aslında o da çok kolay.kaç tane hamile ingilizce öğretmeni olabilir ki orada
Büyük konuşmamalıyımZaten deprem olursa sen daha kargolarını hayatta göremezsin
Bak Suriye'den geliyrem.Bir başşkadırrr benim memmleketiiim başka ne vardı? Hah: Irmağınıın akışınaaa öölürümm Suriy... pardon Tüürkiyemm
O ablanın konusu bitmedi mi ya1 dakika baktım kadın evli ve 2 çocukluyken başkasına aşık olmuşşş.hemen gidip boşan yazmalıyımmmmm
kargo konusunu iyi ki açtın sayende bu hafta hiç bir şey almadım almayacağımmm.ama dolaptan bir deri pantolon beğendim kendimle savaşıyorum almamak içinnnnHa gayret
Büyük konuşmamalıyım
Büyük konuşmamalıyım
ben bdv ye uğramadım bugün.sadee borsa grubuma bakmak için girdim çıktım k.k yaO ablanın konusu bitmedi mi ya
Okudumdu onu
Aaa ona bakamam şimdi moralim bozulur. Bana Vanessa gibi umutsuz gibi efendime söyleyeyim don konusu gibi spor salonu konusu gibi konular lazım1 dakika baktım kadın evli ve 2 çocukluyken başkasına aşık olmuşşş.hemen gidip boşan yazmalıyımmmmm
Alma almakargo konusunu iyi ki açtın sayende bu hafta hiç bir şey almadım almayacağımmm.ama dolaptan bir deri pantolon beğendim kendimle savaşıyorum almamak içinnnn
aaa birden sakinleşiverdim alma isteğim geçtiiAlma alma
Dolap neymiş ki hem
Her ley olmuş ateş pahası
Ay sonu zor geliyor
Bla bla bla