- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.021
Nasıl ya? Onla yatıp kalkıyoruz biz nasıl bilmezsin??? Bilmen gerek genel kültürdür bunlar hep.Konuyu bilmiyorum ki ejejej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl ya? Onla yatıp kalkıyoruz biz nasıl bilmezsin??? Bilmen gerek genel kültürdür bunlar hep.Konuyu bilmiyorum ki ejejej
Kitap okumayı tercih ederim ehehehNasıl ya? Onla yatıp kalkıyoruz biz nasıl bilmezsin??? Bilmen gerek genel kültürdür bunlar hep.
çok acayip bir konu. konu sahibi hiçbir soruya net cevap vermeden koskoca bir paragraf yazıyor ama sonuç ne ? sonuç yokHafta sonu ofline takılıyorum. Kendime eşime çocuğuma zaman ayırıyorum
Ama o kitap o yaşa ağır değil mi?benim kızın da beyaz zambaklar ülkesinde yi okuması lazım kavga ediyoruz 2 gündür
Sen şimdi müge anlı Esra Erol magazin güldür güldür falan da izlemiyorsun hep belgesel di miKitap okumayı tercih ederim eheheh
bence de ağır ama öğretmen istedi.ondan sınav da olacaklarAma o kitap o yaşa ağır değil mi?
Şımardıminşallah , yapar hedefine ulaşır . hangi bölüm olursa olsun baya bilgili olacak gibi. hani arkadaş gubunda çok bilen ama sessiz sakin kişiler gibi .
Keşke böyle yapmasalar. Sonra yaşı itibariyle sıkıla sıkıla okuyacak ve ileride anlamlandırabilecek yaşa geldiğinde aklında sıkıcı bir kitap olarak kaldığı için yüzüne bakmayacak.bence de ağır ama öğretmen istedi.ondan sınav da olacaklar
Sakin ol şampuan. Şimdi bir bardak papatya çayı yapıyorsun. Hatta ben sana yapıp getirsem keşke.Hormonların gözü kör olsun. İfo'ya taktım bir de. Sinir hastası gibi her şeye deliriyor diye ona kuruluyorum
aynen öyle.şimdiki 5. sınıf yani ortaokul eskinin ilkokul 5. sınıfı.dersler o kadar ağırlaştırılmış ki fen matematik türkçe .bazı soruları ben zor çözüyorummKeşke böyle yapmasalar. Sonra yaşı itibariyle sıkıla sıkıla okuyacak ve ileride anlamlandırabilecek yaşa geldiğinde aklında sıkıcı bir kitap olarak kaldığı için yüzüne bakmayacak.
Ben bile okumadım onu dahaca ben doğru bulmuyorum bu kitapları okumalarını. Ne anlayacaklar ki o kitaptanbenim kızın da beyaz zambaklar ülkesinde yi okuması lazım kavga ediyoruz 2 gündür
Yooo. TV izlemiyorum. Akşamları spora gidiyorum. Gelince çocuğu uyutup kitap okuyorumSen şimdi müge anlı Esra Erol magazin güldür güldür falan da izlemiyorsun hep belgesel di mi
he valla.ondan sonra da vayy takımı var hepsi saldırıyor deniliyor.geçenlerde bir üyed e iddia etti benim de varmış takımım.ama neredeler yahuu bunlar niye bunca yıl hiç ortaya çıkmadılarrr?ya çok ilginç , soru sormadan herkese cnm ya Allah yardımcın olsun mu dememiz gerekiyordu . bir insan anlamadan nasıl yardım edebilir ki
hah o konuda tam sporla ilgiliydi.Yooo. TV izlemiyorum. Akşamları spora gidiyorum. Gelince çocuğu uyutup kitap okuyorum
sonra takımı var diyorlar iştehah o konuda tam sporla ilgiliydi.
sorma.beni bilenler bilir hakkımda çoğu şeyi anlatırım başka konularda satır aralarında.yani içi dışı bir dedikleri kadınlardanım.ama hala zengin olduğumu yazdığımı iddia edenler bile var.hava atıyormuşum pu ha ha.he valla kirada oturuyorum diyerek çocuğu bu senede koleje gönderemedim diyerek bir de pahalılıktan şikayet ederek hava atıyorumm tee allahımmmsonra takımı var diyorlar işte
Bana onu üniversite 1.sınıfta okutmuşlardı.benim kızın da beyaz zambaklar ülkesinde yi okuması lazım kavga ediyoruz 2 gündür
sınıfta daha okuduğunu tam anlayamayan çocuklar da var.bu kitabı nasıl anlayacaklar ben de bilemedim.bakalım ne sorulacak sınavda göreceğizBana onu üniversite 1.sınıfta okutmuşlardı.
hem zengin hem takımı var zannediyorlar öyle misorma.beni bilenler bilir hakkımda çoğu şeyi anlatırım başka konularda satır aralarında.yani içi dışı bir dedikleri kadınlardanım.ama hala zengin olduğumu yazdığımı iddia edenler bile var.hava atıyormuşum pu ha ha.he valla kirada oturuyorum diyerek çocuğu bu senede koleje gönderemedim diyerek bir de pahalılıktan şikayet ederek hava atıyorumm tee allahımmm