- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.721
Ne dedin sennn!!!boş şeyler izleme.belgesel izle.
Avrupa yakası boş şey mi???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne dedin sennn!!!boş şeyler izleme.belgesel izle.
Salak demiyorum estafurullah. Ama yani bu stresi yaşamaya değmez. Hele ki o yaşlarda.Haklısınız ne kadar salak biri diyorsunuz belki de ama işte bilmiyorum ki zor durumda kaldım işin içinden de çıkamadım vallahi
izledim 3 4 bölüm evet gayett boşşş
Sen git caretta carettaların çiftleşme dönemini izle Beyaz Türk!!!111izledim 3 4 bölüm evet gayett boşşş
Ağzına acı biber sürerim Ceycey.izledim 3 4 bölüm evet gayett boşşş
Ne güzel bak ben rahibe Teresa gibi yaşıyorumSalak demiyorum estafurullah. Ama yani bu stresi yaşamaya değmez. Hele ki o yaşlarda.
ayy onları da sevmemmm.ben gerçek hayata dair belgeselleri severimm.insanlarla ilgili olanları.mesela alman tarihçi kadar nazi tarihi bilirimmmSen git caretta carettaların çiftleşme dönemini izle Beyaz Türk!!!111
Ben de yavru. Bir kişi olsun baya soğudum daha da istemem.Ne güzel bak ben rahibe Teresa gibi yaşıyorum
Arkeolojiye ilgi duyarım ben de ama burhanım başkaayy onları da sevmemmm.ben gerçek hayata dair belgeselleri severimm.insanlarla ilgili olanları.mesela alman tarihçi kadar nazi tarihi bilirimmm
irkekk demek dert demekkk.koca lazım olacak zamana kadar defedin gitsinlerrrBen de yavru. Bir kişi olsun baya soğudum daha da istemem.
Biz zaten mükemmel insanlar olduğumuz için yalnızız. Bizi taşıyacak adam bulamıyoruz o yüzdenBen de yavru. Bir kişi olsun baya soğudum daha da istemem.
Ben kocada istemiyom valla nolacak bilmem. Bir anam var ki sorma sürekli sakın evlenme diye tavsiye veriyor.irkekk demek dert demekkk.koca lazım olacak zamana kadar defedin gitsinlerrr
Biz zaten mükemmel insanlar olduğumuz için yalnızız. Bizi taşıyacak adam bulamıyoruz o yüzden
kadın çok çektiyse ondandır.valla çocuk istemesem ben de asla evlenmezdim.hiç bir zaman gelinlik düğün pembik ev kaynana görümce hayallerim olmadıBen kocada istemiyom valla nolacak bilmem. Bir anam var ki sorma sürekli sakın evlenme diye tavsiye veriyor.
50 ye kadar evlenmezsen beraber otururuz.maaşları birleştirince krallar gibi yaşarız bakkkBen kocada istemiyom valla nolacak bilmem. Bir anam var ki sorma sürekli sakın evlenme diye tavsiye veriyor.
Yok be miss gibi babam var. Bir dediğini iki etmez , alınan tüm mallar annemin üstüne yapılır , evin patronu sensin denilir. Allah ağızlarının tadını bozmazsın. :)kadın çok çektiyse ondandır.valla çocuk istemesem ben de asla evlenmezdim.hiç bir zaman gelinlik düğün pembik ev kaynana görümce hayallerim olmadı
Var bir hayalimiz...50 ye kadar evlenmezsen beraber otururuz.maaşları birleştirince krallar gibi yaşarız bakkk