- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.641
beni tanımışsındır zaten.anlayış göstermezlerse gösterttiririm.bakan da hamili kart yakınımdır hemmm.hemşerimiz ayoll.Anlayış gösterirler bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni tanımışsındır zaten.anlayış göstermezlerse gösterttiririm.bakan da hamili kart yakınımdır hemmm.hemşerimiz ayoll.Anlayış gösterirler bence
Yürü be kim tutar seni. BDV'deki zehirli konuya baksana az keyfin yerine gelsinbeni tanımışsındır zaten.anlayış göstermezlerse gösterttiririm.bakan da hamili kart yakınımdır hemmm.hemşerimiz ayoll.
kim zehirlenmiş kimi zehirlemiş?Yürü be kim tutar seni. BDV'deki zehirli konuya baksana az keyfin yerine gelsin
Anası kırmızı beyaz hap vermiş o da yarım saat ağzında bekletmiş sonra çıkarmış hapı ondan sonra da zehirlenip hastanelik olmuşkim zehirlenmiş kimi zehirlemiş?
okudum yazan ya ağır troll ya da ağır şizofren.1 hapla kimse hastanelik olmaz .ağızda yarım saat hiç bir ilaç durmaz erir gider tükürükle.mantıklı yalanları bile yok.vanessa mın konuları bile daha mantıklı ayollAnası kırmızı beyaz hap vermiş o da yarım saat ağzında bekletmiş sonra çıkarmış hapı ondan sonra da zehirlenip hastanelik olmuş
Ay sakinleşemiyorum ama komik olduğundan değil sinirden gülüyorum yaayyy bizimki gene yeni üyelikle gelmiş kapikuluhande diye.10 milyonuncu kez aynı konuyu anlatıyor pesss.bu kaçıncı üyeliğii
bir konusu vardı.sanki bu adamla yeni tanışmış bir kadın gibi dertlenmişti.şöyle yazmıştı adam yeni boşanmış 2 kez evlenmiş çocuğu da var .siz olsanız bu adamla evlenirmiy diniz?yani bu adama talep olur mu onu araştırıyor puha ha haAy sakinleşemiyorum ama komik olduğundan değil sinirden gülüyorum ya
Kınamamalıyımm kınamamalıyımmmbir konusu vardı.sanki bu adamla yeni tanışmış bir kadın gibi dertlenmişti.şöyle yazmıştı adam yeni boşanmış 2 kez evlenmiş çocuğu da var .siz olsanız bu adamla evlenirmiy diniz?yani bu adama talep olur mu onu araştırıyor puha ha ha
sabaha banlanırım ama merak etmeyin yeni nikle gelirim bile yazmış yahuuKınamamalıyımm kınamamalıyımmm
Onda koptum ben zatensabaha banlanırım ama merak etmeyin yeni nikle gelirim bile yazmış yahuu
Mesaj tekrarı olmuş
İyiyiz sen nasılsın aşko ?
Yuvarlanıp gidiyorum o zencefilli kurabiyeleri yaptım sonundaİyiyiz sen nasılsın aşko ?
Hepimiz öyle valla. Ooooo resim var mı resim ?Yuvarlanıp gidiyorum o zencefilli kurabiyeleri yaptım sonunda
Adamlı kalıp bulamadım bardakla kestim tadı güzel ama andız pekmezi diye bir şey varmış evde pekmez olarak onu kullandım daha önce de hiç yememiştim. Böyle değişik bitkisel bir tadı var arkadan o geliyor ama zencefilden pek belli olmuyor. Belki de ben bu pekmez değişik tadı kötü olur mu acaba diye kafaya taktığım için onun tadını alıyorum. O kadar çok oldu ki. 30 küsur tane inş benden başka da yiyen çıkarHepimiz öyle valla. Ooooo resim var mı resim ?
Bence boşansınKızım irkek arkadaş yapmış.