- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.422
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.121
Tosuncuk diyorsun.29 kiloydu oturduğunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tosuncuk diyorsun.29 kiloydu oturduğunda
Biraz etine dolgun bir kardeşimizTosuncuk diyorsun.
Bir dirhem et bin kusuru örter.Biraz etine dolgun bir kardeşimiz
Tatilden geldiği zamandı bu yirmi dokuz kilo olduğu, biraz da afacanlaşmıştı. Göbek kocaman olmuş. Şimdi biraz kilo verir yine tombul ama önceki gibi değil. Bana göbeğiyle bir çarptı dünyam şaştıBir dirhem et bin kusuru örter.
Zamanla verir çocuk ya. Sus göbeklere laf yok.Tatilden geldiği zamandı bu yirmi dokuz kilo olduğu, biraz da afacanlaşmıştı. Göbek kocaman olmuş. Şimdi biraz kilo verir yine tombul ama önceki gibi değil. Bana göbeğiyle bir çarptı dünyam şaştı
Ben seviyorum göbekli halini yav ısırasım geliyor senin gördüğün işte güncel hâli bence daha vermese de olurZamanla verir çocuk ya. Sus göbeklere laf yok.
Maşallah ona kız. Isır ısır. İyi gelir çocuk enerjisi.Ben seviyorum göbekli halini yav ısırasım geliyor senin gördüğün işte güncel hâli bence daha vermese de olur
Kıyamıyorum. Arada böyle resmen ağzımın suyu akıyor seni ısırıcam diyorum tamam ısır diye yanağını uzatıyor şapşal ama ısıramıyorum öpüyorumMaşallah ona kız. Isır ısır. İyi gelir çocuk enerjisi.
Kız canımı çektiriyorsun. Benim için de öp olur mu ?Kıyamıyorum. Arada böyle resmen ağzımın suyu akıyor seni ısırıcam diyorum tamam ısır diye yanağını uzatıyor şapşal ama ısıramıyorum öpüyorum
Görürsem öperimKız canımı çektiriyorsun. Benim için de öp olur mu ?
Seni de öbcem.Görürsem öperim
Ööp ben de seni öperim amaSeni de öbcem.
Bekleyrum.Ööp ben de seni öperim ama
tövbe bismillah yokluğumda işi ilerletmişsiniz.cilveleşmeler öpücüklerrr pehhhBekleyrum.
Tabi canım ben barut gibiyim kiminle yan yana kalsam zaten.tövbe bismillah yokluğumda işi ilerletmişsiniz.cilveleşmeler öpücüklerrr pehhh
bdv de gene bir gruba ait olmakla suçlanmışımm.linç ekibindenmişim ha ha ha.oysa daima kendi fikrimi yazarım yakın arkadaşım bile olsa çatışırım orda çataçat tartışırım.ama sonra gene arkadaşlığım devam eder.ama bunlar hemen kanlı ilan ediyorlar birbirleriniTabi canım ben barut gibiyim kiminle yan yana kalsam zaten.
Kim diyor bunları ? Sen genellikle yatıştırıcısın yahu. Ben boşan derim de.bdv de gene bir gruba ait olmakla suçlanmışımm.linç ekibindenmişim ha ha ha.oysa daima kendi fikrimi yazarım yakın arkadaşım bile olsa çatışırım orda çataçat tartışırım.ama sonra gene arkadaşlığım devam eder.ama bunlar hemen kanlı ilan ediyorlar birbirlerini
biri zaten hep peşimde olan üye de diğerini ilk defa gördüm valla.Kim diyor bunları ? Sen genellikle yatıştırıcısın yahu. Ben boşan derim de.
burayı da izliyor boşver.konuyu değiştirelimmm.yarın 29 ekimmm yaşasınn cumhuriyet diyelimmmCeycey gördüm tamam. O ablanın evliliği de pek iyi değildi şikayet ediyordu evlenmeyin diye. Ne ara yuva kurtarıcı oldu bilmem.