- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.081
Aleyküm selaaaam mayalanmaya bırakılan hamur gibi uyumuşum üffSelam yavrucaklar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleyküm selaaaam mayalanmaya bırakılan hamur gibi uyumuşum üffSelam yavrucaklar.
Offf o hamura bir basarım pufff diye söner çok zevkli. Keyfin sefan olsun ama artık uyanman iyi olmuş. Bu saatlerde çok kabus görürüm ne zaman uyusam.Aleyküm selaaaam mayalanmaya bırakılan hamur gibi uyumuşum üff
Harbiden çok zevkli oluyor sönmesi ilaç alarmına uyandım ben de. Kabus neyim hiç yokOfff o hamura bir basarım pufff diye söner çok zevkli. Keyfin sefan olsun ama artık uyanman iyi olmuş. Bu saatlerde çok kabus görürüm ne zaman uyusam.
Geçmiş olsun kuzucuk ne ilacı ?Harbiden çok zevkli oluyor sönmesi ilaç alarmına uyandım ben de. Kabus neyim hiç yok
Antidepresan yav her gün aynı saatte almak gerekiyor ya hasta değilim şükürGeçmiş olsun kuzucuk ne ilacı ?
Ha tamam. Aksatma kuzum hep düzenli at o zaman.Antidepresan yav her gün aynı saatte almak gerekiyor ya hasta değilim şükür
Ben de uyumuşum.Gün içinde uyuduğunda yapmam gereken işler vardı niye uyudum diye panikle uyanmak ne gıcık bir şey ya
Senin de var mıydı yapman gereken işlerBen de uyumuşum.
Yemek.Senin de var mıydı yapman gereken işler
Profil fotoğrafındaki bulut lambalar çok güzelHa tamam. Aksatma kuzum hep düzenli at o zaman.
Makarna İtalyan mutfağının güzide bir yemeğidir, adam olana çok biledirYemek.
Demi ? Ben bunlardan yapmıştım o kadar uğraşıp , taşınırken bozuldu gitti.Profil fotoğrafındaki bulut lambalar çok güzel
Kendin mi yaptın vaaay be analar neler doğuruyor benimki de mayalı hamur doğurmuşDemi ? Ben bunlardan yapmıştım o kadar uğraşıp , taşınırken bozuldu gitti.
Bu resimdekiler benim değil ama ben de yapmıştım. Kız öyle deme ben de yemek yapamam öyle bir beceriksizlik. Hem bunları yapmak inan ki kolay.Kendin mi yaptın vaaay be analar neler doğuruyor benimki de mayalı hamur doğurmuş
Ben de çok yemek konusunda becerikli değilim. Bazı yaptığım şeyler güzel oluyor ama salçalı makarna tarifine bile internetten bakarım azıcık kendi kafama göre yapacak olsam rezil oluyor kurabiyelerim malumBu resimdekiler benim değil ama ben de yapmıştım. Kız öyle deme ben de yemek yapamam öyle bir beceriksizlik. Hem bunları yapmak inan ki kolay.
Sen de var beceri ben hissediyorum. Bak ben de hiç yok yav. Sıffır sıffır. Kendi kırdığım yumurtayı bile beğenmem.Ben de çok yemek konusunda becerikli değilim. Bazı yaptığım şeyler güzel oluyor ama salçalı makarna tarifine bile internetten bakarım azıcık kendi kafama göre yapacak olsam rezil oluyor kurabiyelerim malum
En güzeli başkasının yaptığı yemeği yemek bence tabii o başkası benim gibi yemek yapmıyorsaSen de var beceri ben hissediyorum. Bak ben de hiç yok yav. Sıffır sıffır. Kendi kırdığım yumurtayı bile beğenmem.
Senin ellerinden yemek yemek. Allah'ım nasip olur mu be ?En güzeli başkasının yaptığı yemeği yemek bence tabii o başkası benim gibi yemek yapmıyorsa
Ayıp ettin yemek köpeen olsun o zamana kadar da daha düzgün yemek yapmayı öğreneyim ben deSenin ellerinden yemek yemek. Allah'ım nasip olur mu be ?