- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.422
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.141
Ya Atamın resimlerini gördükçe yüzüm gülüyor.burayı da izliyor boşver.konuyu değiştirelimmm.yarın 29 ekimmm yaşasınn cumhuriyet diyelimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya Atamın resimlerini gördükçe yüzüm gülüyor.burayı da izliyor boşver.konuyu değiştirelimmm.yarın 29 ekimmm yaşasınn cumhuriyet diyelimmm
kocamla ilgili yazsam bana da boşan derlerdi dedim ya onu bile çevirmiş .sözde kocamla sorunlarım varmış ha ha ha.yavvv öyle olsa ben aynı babamı yazdığım dayımı yazdığım gibi satır aralarına onu da döşer linç ederdim dertlenirdim.7 8 yıldır bir cümlemi bulsunlar üyelik iptali yapacağım ayolYa Atamın resimlerini gördükçe yüzüm gülüyor.
Mecbur bi İzmir marşı açıcaz şimdiYa Atamın resimlerini gördükçe yüzüm gülüyor.
Sakin ol Ceycey burada diye kendin dedin hayatım.kocamla ilgili yazsam bana da boşan derlerdi dedim ya onu bile çevirmiş .sözde kocamla sorunlarım varmış ha ha ha.yavvv öyle olsa ben aynı babamı yazdığım dayımı yazdığım gibi satır aralarına onu da döşer linç ederdim dertlenirdim.7 8 yıldır bir cümlemi bulsunlar üyelik iptali yapacağım ayol
Allah'ım keyfimiz yerine gelsin ya.Mecbur bi İzmir marşı açıcaz şimdi
ruh çağırma seansı gibi oldu ha ha haa.ben marilyn monreo yu çağıracağım.saçlarının sarısı kaç numara onu soracaktım kendisineSakin ol Ceycey burada diye kendin dedin hayatım.
Ruhu değil kendi gelsin. Saçlarını sen al memelerini ben alayım.ruh çağırma seansı gibi oldu ha ha haa.ben marilyn monreo yu çağıracağım.saçlarının sarısı kaç numara onu soracaktım kendisine
Evde sürekli ne yesem diye dolanıyorumzaten bir belalım var yenisini istememmmm.ponçik ponçikk yazıyorum o yüzden.hepimizzz kardeşizzz tey teyyy
ben de ne yemesem diye.ama sonunda bir şeyler yiyorumm.gece hiç bir şey bulamazsam etimek yiyorum yahuu kıtır kıtırEvde sürekli ne yesem diye dolanıyorum
İhtiyaçtan Bissunicole ihtiyaçtan. O yaşta ihtiyaçlar önemlidir bilirsinKoklamak için mi almış , büyü için mi çalmış , ihtiyaç (?) için mi çalmış falan önemli tabi.
don konusu açıldı.bol aksiyonluİhtiyaçtan Bissunicole ihtiyaçtan. O yaşta ihtiyaçlar önemlidir bilirsin
Gördüm de sıktı o beni bee burun estetiği konusu daha güzeldidon konusu açıldı.bol aksiyonlu
İhtiyaçları gidermek için farklı yöntemler var yav.İhtiyaçtan Bissunicole ihtiyaçtan. O yaşta ihtiyaçlar önemlidir bilirsin
Ten tene değecek, ya da don donaİhtiyaçları gidermek için farklı yöntemler var yav.
Büyü için mi almış diye düşündüm ilk başta.Ten tene değecek, ya da don dona
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezBüyü için mi almış diye düşündüm ilk başta.
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez