- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.422
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.101
Bekleyrum. Ben de salata falan yapmayı öğreneyim o zaman. Malum bir işe yaramam lazım.Ayıp ettin yemek köpeen olsun o zamana kadar da daha düzgün yemek yapmayı öğreneyim ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekleyrum. Ben de salata falan yapmayı öğreneyim o zaman. Malum bir işe yaramam lazım.Ayıp ettin yemek köpeen olsun o zamana kadar da daha düzgün yemek yapmayı öğreneyim ben de
Salata kraliçesi bile olursun salata yapmak çok uzun sürdüğü için üşeniyorum hepBekleyrum. Ben de salata falan yapmayı öğreneyim o zaman. Malum bir işe yaramam lazım.
Diyorsun. Evet ama doğramayı seviyorum en azından kolay.Salata kraliçesi bile olursun salata yapmak çok uzun sürdüğü için üşeniyorum hep
Ne zaman salata yapsam ya yağı fazla olur ya tuzu eksikDiyorsun. Evet ama doğramayı seviyorum en azından kolay.
Ben de cimriymişim öyle diyorlar bana.Ne zaman salata yapsam ya yağı fazla olur ya tuzu eksik
Napak dolar on liraya dayandıBen de cimriymişim öyle diyorlar bana.
Yav benimkiler tuz ve yağı döküyormuşum ondan diyorlar. Çok dökünce de bol buldun diyorlardı.Napak dolar on liraya dayandı
Baba tarafı akrabaları mıYav benimkiler tuz ve yağı döküyormuşum ondan diyorlar. Çok dökünce de bol buldun diyorlardı.
Yok yav annem. Onlara ne salatası yapacam zıkkım yesinler.Baba tarafı akrabaları mı
Hep mi böyle ya baba tarafı akrabalarıYok yav annem. Onlara ne salatası yapacam zıkkım yesinler.
Allah'ın emri.Hep mi böyle ya baba tarafı akrabaları
Ama mesela anne tarafım süper ama onlar da kuzenimin baba tarafı, benim baba tarafım diğer kuzenimin anne tarafı. Hem iyi hem kötü mü yani? Büyük paradoksAllah'ın emri.
Beynim yandı.Ama mesela anne tarafım süper ama onlar da kuzenimin baba tarafı, benim baba tarafım diğer kuzenimin anne tarafı. Hem iyi hem kötü mü yani? Büyük paradoks
İşte ben de düşün düşün çıkamıyorum işin içinden sanki başıma izafiyet teorisiBeynim yandı.
Hepsini sevme kesin çözüm.İşte ben de düşün düşün çıkamıyorum işin içinden sanki başıma izafiyet teorisi
Kuzenimi severim ama hani o tosuncuk olanıHepsini sevme kesin çözüm.
He ayırıyorum onu öyle tatlı akraba mı olur canım.Kuzenimi severim ama hani o tosuncuk olanı
Bi kere kafam oturmuştu o zaman pek tatlı gelmemişti bana kendisiHe ayırıyorum onu öyle tatlı akraba mı olur canım.
Olur canım o kadar. Ben neler yapıyorum öğrencilerimle.Bi kere kafam oturmuştu o zaman pek tatlı gelmemişti bana kendisi
29 kiloydu oturduğundaOlur canım o kadar. Ben neler yapıyorum öğrencilerimle.